Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26351
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 55
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 68
Сумарно прегледи на страници: 13651386
Просечно регистрации по ден: 0.13
Просечно пораки по ден: 6.21
Просечно теми по ден: 0.86
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 23.89
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 3057.42
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2728
опълченец 2725
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 16017
Наука и образование 2126
Забележителни личности и настани 1854
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1982
На денешен ден 1667
Доживяхме братя. 1092
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 755
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 529582
На денешен ден 318985
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 221873
Европа и САД за историјата на Македониjа 197775
Македонска реалност 169264
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 164139
"АБСУРДИСТАН" 137783
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 116096
Посещение на Щефан Фюле в София 111772
Доживяхме братя. 102892
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 118д 18ч 17м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 6ч 50м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2021 0 308 0 79 868554
* 2020 0 130 0 189 1669540
Декември 2020 0 43 0 69 219274
Ноември 2020 0 1 0 68 190966
Октомври 2020 0 0 0 62 201586
Септември 2020 0 0 0 61 180864
Август 2020 0 0 0 98 188292
Јули 2020 0 0 0 73 170817
2020-07-01 0 0 0 13 5857
2020-07-02 0 0 0 16 6866
2020-07-03 0 0 0 15 5883
2020-07-04 0 0 0 15 5360
2020-07-05 0 0 0 17 4778
2020-07-06 0 0 0 15 3317
2020-07-07 0 0 0 16 2889
2020-07-08 0 0 0 14 2451
2020-07-09 0 0 0 20 2306
2020-07-10 0 0 0 27 3054
2020-07-11 0 0 0 23 3312
2020-07-12 0 0 0 29 3333
2020-07-13 0 0 0 31 4334
2020-07-14 0 0 0 30 3495
2020-07-15 0 0 0 49 4560
2020-07-16 0 0 0 59 6319
2020-07-17 0 0 0 61 7309
2020-07-18 0 0 0 61 8311
2020-07-19 0 0 0 63 8200
2020-07-20 0 0 0 73 9315
2020-07-21 0 0 0 68 9431
2020-07-22 0 0 0 55 4254
2020-07-23 0 0 0 60 6468
2020-07-24 0 0 0 57 6724
2020-07-25 0 0 0 58 7760
2020-07-26 0 0 0 45 5706
2020-07-27 0 0 0 41 5643
2020-07-28 0 0 0 45 6626
2020-07-29 0 0 0 44 6462
2020-07-30 0 0 0 43 5033
2020-07-31 0 0 0 50 5461
Јуни 2020 0 0 0 47 207000
Мај 2020 0 0 0 92 95481
Април 2020 0 13 0 25 54125
Март 2020 0 33 0 133 73088
Февруари 2020 0 12 0 90 44013
Јануари 2020 0 28 0 189 44034
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713