Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26020
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 46
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 49
Сумарно прегледи на страници: 12367085
Просечно регистрации по ден: 0.14
Просечно пораки по ден: 6.38
Просечно теми по ден: 0.89
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 22.49
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2878.74
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2725
опълченец 2397
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15691
Наука и образование 2123
Забележителни личности и настани 1852
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1979
На денешен ден 1665
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Доживяхме братя. 770
Македонска реалност 751
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 479316
На денешен ден 272427
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 196912
Европа и САД за историјата на Македониjа 183216
Македонска реалност 145986
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 137607
"АБСУРДИСТАН" 129584
Посещение на Щефан Фюле в София 100965
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 95350
Книги за България и ВМРО 80447
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 89д 4ч 28м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 3ч 11м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2020 0 86 0 189 1253793
Октомври 2020 0 0 0 62 196079
Септември 2020 0 0 0 61 180864
Август 2020 0 0 0 98 188292
Јули 2020 0 0 0 73 170817
Јуни 2020 0 0 0 47 207000
Мај 2020 0 0 0 92 95481
Април 2020 0 13 0 25 54125
Март 2020 0 33 0 133 73088
2020-03-01 0 0 0 64 1481
2020-03-02 0 0 0 19 1064
2020-03-03 0 0 0 29 1168
2020-03-04 0 0 0 58 1538
2020-03-05 0 0 0 87 1747
2020-03-06 0 0 0 49 1347
2020-03-07 0 2 0 82 1777
2020-03-08 0 0 0 35 1510
2020-03-09 0 0 0 81 3771
2020-03-10 0 3 0 60 3084
2020-03-11 0 2 0 71 2672
2020-03-12 0 2 0 37 1911
2020-03-13 0 2 0 79 2413
2020-03-14 0 0 0 62 1796
2020-03-15 0 1 0 80 2583
2020-03-16 0 1 0 70 2108
2020-03-17 0 1 0 76 3205
2020-03-18 0 2 0 92 4416
2020-03-19 0 0 0 63 3588
2020-03-20 0 1 0 87 3858
2020-03-21 0 1 0 97 3759
2020-03-22 0 2 0 85 3846
2020-03-23 0 1 0 89 2914
2020-03-24 0 1 0 84 1844
2020-03-25 0 1 0 84 1885
2020-03-26 0 2 0 77 1818
2020-03-27 0 1 0 77 1931
2020-03-28 0 2 0 133 2021
2020-03-29 0 0 0 23 1850
2020-03-30 0 2 0 25 2014
2020-03-31 0 3 0 22 2169
Февруари 2020 0 12 0 90 44013
Јануари 2020 0 28 0 189 44034
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713