Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26020
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 25
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 27
Сумарно прегледи на страници: 12372881
Просечно регистрации по ден: 0.14
Просечно пораки по ден: 6.37
Просечно теми по ден: 0.89
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 22.49
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2878.75
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2725
опълченец 2397
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15691
Наука и образование 2123
Забележителни личности и настани 1852
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1979
На денешен ден 1665
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Доживяхме братя. 770
Македонска реалност 751
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 479637
На денешен ден 272668
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 197016
Европа и САД за историјата на Македониjа 183304
Македонска реалност 146067
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 137741
"АБСУРДИСТАН" 129602
Посещение на Щефан Фюле в София 101013
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 95461
Книги за България и ВМРО 80495
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 89д 4ч 28м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 3ч 11м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2020 0 86 0 189 1259589
Ноември 2020 0 0 0 27 289
Октомври 2020 0 0 0 62 201586
Септември 2020 0 0 0 61 180864
Август 2020 0 0 0 98 188292
Јули 2020 0 0 0 73 170817
Јуни 2020 0 0 0 47 207000
Мај 2020 0 0 0 92 95481
Април 2020 0 13 0 25 54125
Март 2020 0 33 0 133 73088
Февруари 2020 0 12 0 90 44013
Јануари 2020 0 28 0 189 44034
2020-01-01 0 1 0 20 1650
2020-01-02 0 0 0 18 1461
2020-01-03 0 2 0 16 1249
2020-01-04 0 0 0 18 1924
2020-01-05 0 2 0 18 1873
2020-01-06 0 2 0 18 1604
2020-01-07 0 0 0 18 1213
2020-01-08 0 2 0 17 1381
2020-01-09 0 1 0 19 1521
2020-01-10 0 1 0 25 1603
2020-01-11 0 4 0 37 1555
2020-01-12 0 1 0 27 1299
2020-01-13 0 0 0 189 1845
2020-01-14 0 1 0 135 1952
2020-01-15 0 0 0 87 1498
2020-01-16 0 0 0 34 1178
2020-01-17 0 0 0 26 1287
2020-01-18 0 0 0 20 1219
2020-01-19 0 2 0 29 1059
2020-01-20 0 2 0 28 990
2020-01-21 0 1 0 14 865
2020-01-22 0 2 0 13 892
2020-01-23 0 0 0 10 655
2020-01-24 0 1 0 12 1140
2020-01-25 0 1 0 12 1282
2020-01-26 0 0 0 17 1529
2020-01-27 0 0 0 16 1766
2020-01-28 0 0 0 17 1688
2020-01-29 0 1 0 19 1797
2020-01-30 0 1 0 19 1248
2020-01-31 0 0 0 18 1811
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713