Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26101
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 49
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 48
Сумарно прегледи на страници: 12885225
Просечно регистрации по ден: 0.14
Просечно пораки по ден: 6.28
Просечно теми по ден: 0.88
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 23.06
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2945.87
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2726
опълченец 2477
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15769
Наука и образование 2124
Забележителни личности и настани 1854
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1980
На денешен ден 1667
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
Доживяхме братя. 844
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 755
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 501644
На денешен ден 293223
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 207017
Европа и САД за историјата на Македониjа 189836
Македонска реалност 155163
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 148680
"АБСУРДИСТАН" 132772
Посещение на Щефан Фюле в София 104982
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 103594
Книги за България и ВМРО 84898
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 95д 7ч 12м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 4ч 12м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2021 0 43 0 70 102393
* 2020 0 130 0 189 1669540
* 2019 0 191 0 876 1680007
Декември 2019 0 71 0 99 62898
Ноември 2019 0 19 0 239 36711
2019-11-01 0 0 0 7 410
2019-11-02 0 0 0 9 585
2019-11-03 0 0 0 9 662
2019-11-04 0 1 0 14 898
2019-11-05 0 2 0 18 1218
2019-11-06 0 2 0 17 1238
2019-11-07 0 1 0 15 850
2019-11-08 0 0 0 15 921
2019-11-09 0 0 0 239 3163
2019-11-10 0 0 0 65 1126
2019-11-11 0 0 0 10 859
2019-11-12 0 0 0 12 913
2019-11-13 0 2 0 13 923
2019-11-14 0 1 0 11 1135
2019-11-15 0 0 0 11 842
2019-11-16 0 0 0 13 1243
2019-11-17 0 1 0 15 1007
2019-11-18 0 2 0 11 1208
2019-11-19 0 0 0 12 803
2019-11-20 0 1 0 13 1128
2019-11-21 0 1 0 13 1303
2019-11-22 0 0 0 15 2815
2019-11-23 0 0 0 11 2595
2019-11-24 0 0 0 11 2261
2019-11-25 0 0 0 14 962
2019-11-26 0 2 0 13 1301
2019-11-27 0 0 0 16 987
2019-11-28 0 0 0 10 976
2019-11-29 0 1 0 11 1238
2019-11-30 0 2 0 12 1141
Октомври 2019 0 7 0 831 192729
Септември 2019 0 5 0 717 193654
Август 2019 0 8 0 876 148078
Јули 2019 0 30 0 124 51571
Јуни 2019 0 20 0 20 273616
Мај 2019 0 7 0 17 207647
Април 2019 0 15 0 16 120526
Март 2019 0 0 0 28 99612
Февруари 2019 0 9 0 35 77126
Јануари 2019 0 0 0 16 215839
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713