Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 25858
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 4
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 11
Сумарно прегледи на страници: 11028905
Просечно регистрации по ден: 0.15
Просечно пораки по ден: 6.90
Просечно теми по ден: 0.97
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 21.10
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2794.96
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2725
опълченец 2235
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15531
Наука и образование 2123
Забележителни личности и настани 1850
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1979
На денешен ден 1663
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 751
Доживяхме братя. 610
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 426378
На денешен ден 215661
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 175500
Европа и САД за историјата на Македониjа 166253
Македонска реалност 129242
"АБСУРДИСТАН" 121169
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 118716
Посещение на Щефан Фюле в София 94844
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 77485
Книги за България и ВМРО 70681
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 69д 15ч 6м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 32д 23ч 20м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2019 0 110 0 876 1595620
Ноември 2019 0 9 0 239 15222
Октомври 2019 0 7 0 831 192729
2019-10-01 0 3 0 11 972
2019-10-02 0 2 0 10 680
2019-10-03 0 0 0 9 831
2019-10-04 0 1 0 10 862
2019-10-05 0 0 0 11 895
2019-10-06 0 1 0 10 809
2019-10-07 0 0 0 14 1289
2019-10-08 0 0 0 12 913
2019-10-09 0 0 0 12 970
2019-10-10 0 0 0 11 849
2019-10-11 0 0 0 13 1572
2019-10-12 0 0 0 11 2051
2019-10-13 0 0 0 13 3035
2019-10-14 0 0 0 11 2689
2019-10-15 0 0 0 15 2470
2019-10-16 0 0 0 30 869
2019-10-17 0 0 0 34 1293
2019-10-18 0 0 0 109 1102
2019-10-19 0 0 0 159 1343
2019-10-20 0 0 0 568 2335
2019-10-21 0 0 0 762 8994
2019-10-22 0 0 0 775 7974
2019-10-23 0 0 0 789 9841
2019-10-24 0 0 0 761 12056
2019-10-25 0 0 0 776 14385
2019-10-26 0 0 0 473 5289
2019-10-27 0 0 0 594 14898
2019-10-28 0 0 0 726 19041
2019-10-29 0 0 0 831 25652
2019-10-30 0 0 0 727 25776
2019-10-31 0 0 0 785 20994
Септември 2019 0 5 0 717 193654
Август 2019 0 8 0 876 148078
Јули 2019 0 30 0 124 51571
Јуни 2019 0 20 0 20 273616
Мај 2019 0 7 0 17 207647
Април 2019 0 15 0 16 120526
Март 2019 0 0 0 28 99612
Февруари 2019 0 9 0 35 77126
Јануари 2019 0 0 0 16 215839
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713