Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26020
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 9
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 22
Сумарно прегледи на страници: 11679150
Просечно регистрации по ден: 0.14
Просечно пораки по ден: 6.54
Просечно теми по ден: 0.92
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 21.68
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2790.05
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2725
опълченец 2397
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15691
Наука и образование 2123
Забележителни личности и настани 1852
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1979
На денешен ден 1665
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Доживяхме братя. 770
Македонска реалност 751
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 449198
На денешен ден 240215
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 184950
Европа и САД за историјата на Македониjа 174399
Македонска реалност 136521
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 126300
"АБСУРДИСТАН" 125346
Посещение на Щефан Фюле в София 97305
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 83733
Книги за България и ВМРО 75285
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 89д 4ч 28м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 3ч 9м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2020 0 86 0 189 565858
* 2019 0 191 0 876 1680007
Декември 2019 0 71 0 99 62898
Ноември 2019 0 19 0 239 36711
Октомври 2019 0 7 0 831 192729
Септември 2019 0 5 0 717 193654
2019-09-01 0 0 0 19 3979
2019-09-02 0 0 0 19 6197
2019-09-03 0 1 0 19 7185
2019-09-04 0 0 0 17 3682
2019-09-05 0 0 0 21 15123
2019-09-06 0 0 0 22 16535
2019-09-07 0 0 0 17 14935
2019-09-08 0 0 0 717 31741
2019-09-09 0 0 0 680 45138
2019-09-10 0 0 0 332 1902
2019-09-11 0 0 0 16 1053
2019-09-12 0 0 0 12 913
2019-09-13 0 0 0 328 7304
2019-09-14 0 0 0 404 19462
2019-09-15 0 3 0 11 1115
2019-09-16 0 0 0 12 1103
2019-09-17 0 0 0 23 1163
2019-09-18 0 0 0 14 1268
2019-09-19 0 0 0 17 855
2019-09-20 0 1 0 25 837
2019-09-21 0 0 0 46 1317
2019-09-22 0 0 0 13 1253
2019-09-23 0 0 0 28 1314
2019-09-24 0 0 0 10 1322
2019-09-25 0 0 0 18 1273
2019-09-26 0 0 0 13 957
2019-09-27 0 0 0 11 1312
2019-09-28 0 0 0 11 1162
2019-09-29 0 0 0 13 1180
2019-09-30 0 0 0 14 1074
Август 2019 0 8 0 876 148078
Јули 2019 0 30 0 124 51571
Јуни 2019 0 20 0 20 273616
Мај 2019 0 7 0 17 207647
Април 2019 0 15 0 16 120526
Март 2019 0 0 0 28 99612
Февруари 2019 0 9 0 35 77126
Јануари 2019 0 0 0 16 215839
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713