Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26020
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 44
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 49
Сумарно прегледи на страници: 12367071
Просечно регистрации по ден: 0.14
Просечно пораки по ден: 6.38
Просечно теми по ден: 0.89
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 22.49
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2878.74
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2725
опълченец 2397
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15691
Наука и образование 2123
Забележителни личности и настани 1852
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1979
На денешен ден 1665
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Доживяхме братя. 770
Македонска реалност 751
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 479314
На денешен ден 272427
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 196912
Европа и САД за историјата на Македониjа 183216
Македонска реалност 145986
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 137607
"АБСУРДИСТАН" 129584
Посещение на Щефан Фюле в София 100965
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 95350
Книги за България и ВМРО 80447
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 89д 4ч 28м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 3ч 11м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2020 0 86 0 189 1253779
* 2019 0 191 0 876 1680007
Декември 2019 0 71 0 99 62898
Ноември 2019 0 19 0 239 36711
Октомври 2019 0 7 0 831 192729
Септември 2019 0 5 0 717 193654
Август 2019 0 8 0 876 148078
Јули 2019 0 30 0 124 51571
Јуни 2019 0 20 0 20 273616
Мај 2019 0 7 0 17 207647
2019-05-01 0 0 0 13 8295
2019-05-02 0 0 0 10 8634
2019-05-03 0 0 0 9 5636
2019-05-04 0 0 0 13 9436
2019-05-05 0 2 0 13 14244
2019-05-06 0 0 0 13 8323
2019-05-07 0 0 0 14 7695
2019-05-08 0 0 0 13 7581
2019-05-09 0 0 0 14 6119
2019-05-10 0 0 0 10 5105
2019-05-11 0 0 0 9 3896
2019-05-12 0 0 0 14 2155
2019-05-13 0 0 0 11 1612
2019-05-14 0 2 0 15 4045
2019-05-15 0 0 0 16 3618
2019-05-16 0 2 0 14 2242
2019-05-17 0 0 0 13 1124
2019-05-18 0 0 0 12 1813
2019-05-19 0 0 0 10 1531
2019-05-20 0 0 0 9 1779
2019-05-21 0 0 0 10 10024
2019-05-22 0 0 0 17 15748
2019-05-23 0 0 0 14 12729
2019-05-24 0 0 0 14 13287
2019-05-25 0 0 0 14 18216
2019-05-26 0 0 0 13 3790
2019-05-27 0 0 0 13 1320
2019-05-28 0 0 0 15 2305
2019-05-29 0 0 0 15 4881
2019-05-30 0 0 0 14 14444
2019-05-31 0 1 0 12 6020
Април 2019 0 15 0 16 120526
Март 2019 0 0 0 28 99612
Февруари 2019 0 9 0 35 77126
Јануари 2019 0 0 0 16 215839
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713