Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26010
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 16
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 25
Сумарно прегледи на страници: 11276579
Просечно регистрации по ден: 0.15
Просечно пораки по ден: 6.70
Просечно теми по ден: 0.94
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 21.57
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2760.48
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2725
опълченец 2387
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15681
Наука и образование 2123
Забележителни личности и настани 1852
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1979
На денешен ден 1665
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Доживяхме братя. 760
Македонска реалност 751
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 434698
На денешен ден 224565
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 178585
Европа и САД за историјата на Македониjа 169319
Македонска реалност 131481
"АБСУРДИСТАН" 122495
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 121440
Посещение на Щефан Фюле в София 95579
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 79113
Книги за България и ВМРО 72215
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 85д 15ч 18м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 3ч 6м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2020 0 75 0 189 163287
* 2019 0 191 0 876 1680007
Декември 2019 0 71 0 99 62898
Ноември 2019 0 19 0 239 36711
Октомври 2019 0 7 0 831 192729
Септември 2019 0 5 0 717 193654
Август 2019 0 8 0 876 148078
Јули 2019 0 30 0 124 51571
Јуни 2019 0 20 0 20 273616
Мај 2019 0 7 0 17 207647
Април 2019 0 15 0 16 120526
2019-04-01 0 0 0 10 927
2019-04-02 0 0 0 14 1252
2019-04-03 0 3 0 12 1334
2019-04-04 0 0 0 10 973
2019-04-05 0 0 0 12 948
2019-04-06 0 0 0 10 961
2019-04-07 0 0 0 10 783
2019-04-08 0 0 0 10 832
2019-04-09 0 0 0 14 836
2019-04-10 0 0 0 15 2040
2019-04-11 0 1 0 15 3365
2019-04-12 0 1 0 11 4790
2019-04-13 0 0 0 12 2396
2019-04-14 0 1 0 14 1085
2019-04-15 0 0 0 16 2481
2019-04-16 0 0 0 11 1737
2019-04-17 0 0 0 12 14151
2019-04-18 0 3 0 10 18176
2019-04-19 0 0 0 13 3503
2019-04-20 0 0 0 13 4800
2019-04-21 0 0 0 11 5108
2019-04-22 0 0 0 10 5862
2019-04-23 0 3 0 11 6303
2019-04-24 0 0 0 9 4357
2019-04-25 0 0 0 12 4380
2019-04-26 0 0 0 9 4324
2019-04-27 0 2 0 9 3949
2019-04-28 0 0 0 10 4846
2019-04-29 0 0 0 14 8261
2019-04-30 0 1 0 12 5766
Март 2019 0 0 0 28 99612
Февруари 2019 0 9 0 35 77126
Јануари 2019 0 0 0 16 215839
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713