Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26020
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 27
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 27
Сумарно прегледи на страници: 12372841
Просечно регистрации по ден: 0.14
Просечно пораки по ден: 6.37
Просечно теми по ден: 0.89
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 22.49
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2878.74
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2725
опълченец 2397
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15691
Наука и образование 2123
Забележителни личности и настани 1852
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1979
На денешен ден 1665
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Доживяхме братя. 770
Македонска реалност 751
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 479635
На денешен ден 272668
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 197015
Европа и САД за историјата на Македониjа 183304
Македонска реалност 146067
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 137741
"АБСУРДИСТАН" 129602
Посещение на Щефан Фюле в София 101013
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 95461
Книги за България и ВМРО 80495
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 89д 4ч 28м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 3ч 11м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2020 0 86 0 189 1259549
* 2019 0 191 0 876 1680007
Декември 2019 0 71 0 99 62898
Ноември 2019 0 19 0 239 36711
Октомври 2019 0 7 0 831 192729
Септември 2019 0 5 0 717 193654
Август 2019 0 8 0 876 148078
Јули 2019 0 30 0 124 51571
Јуни 2019 0 20 0 20 273616
Мај 2019 0 7 0 17 207647
Април 2019 0 15 0 16 120526
Март 2019 0 0 0 28 99612
Февруари 2019 0 9 0 35 77126
Јануари 2019 0 0 0 16 215839
2019-01-01 0 0 0 12 12623
2019-01-02 0 0 0 14 10373
2019-01-03 0 0 0 12 10705
2019-01-04 0 0 0 12 10112
2019-01-05 0 0 0 11 2625
2019-01-06 0 0 0 9 2986
2019-01-07 0 0 0 14 8498
2019-01-08 0 0 0 9 9014
2019-01-09 0 0 0 13 6014
2019-01-10 0 0 0 11 4146
2019-01-11 0 0 0 7 3983
2019-01-12 0 0 0 13 6287
2019-01-13 0 0 0 12 8455
2019-01-14 0 0 0 11 3987
2019-01-15 0 0 0 10 3436
2019-01-16 0 0 0 9 2245
2019-01-17 0 0 0 10 2688
2019-01-18 0 0 0 11 2887
2019-01-19 0 0 0 9 2482
2019-01-20 0 0 0 10 2411
2019-01-21 0 0 0 14 14150
2019-01-22 0 0 0 14 17585
2019-01-23 0 0 0 14 15456
2019-01-24 0 0 0 16 17207
2019-01-25 0 0 0 11 2881
2019-01-26 0 0 0 13 4375
2019-01-27 0 0 0 13 6662
2019-01-28 0 0 0 13 4267
2019-01-29 0 0 0 10 4568
2019-01-30 0 0 0 10 4357
2019-01-31 0 0 0 14 8374
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713