Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26010
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 10
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 25
Сумарно прегледи на страници: 11276523
Просечно регистрации по ден: 0.15
Просечно пораки по ден: 6.70
Просечно теми по ден: 0.94
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 21.57
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2760.47
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2725
опълченец 2387
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15681
Наука и образование 2123
Забележителни личности и настани 1852
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1979
На денешен ден 1665
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Доживяхме братя. 760
Македонска реалност 751
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 434697
На денешен ден 224562
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 178584
Европа и САД за историјата на Македониjа 169318
Македонска реалност 131481
"АБСУРДИСТАН" 122495
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 121439
Посещение на Щефан Фюле в София 95579
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 79113
Книги за България и ВМРО 72215
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 85д 15ч 18м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 3ч 6м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2020 0 75 0 189 163231
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
Декември 2018 0 47 0 15 149293
Ноември 2018 0 52 0 55 85110
Октомври 2018 0 63 0 70 112991
Септември 2018 0 15 0 24 57324
2018-09-01 0 0 0 12 1237
2018-09-02 0 1 0 10 1074
2018-09-03 0 1 0 9 1149
2018-09-04 0 2 0 10 1076
2018-09-05 0 1 0 10 920
2018-09-06 0 0 0 8 1143
2018-09-07 0 0 0 8 1152
2018-09-08 0 0 0 12 1314
2018-09-09 0 0 0 9 1294
2018-09-10 0 0 0 10 1140
2018-09-11 0 0 0 10 2804
2018-09-12 0 0 0 9 3138
2018-09-13 0 0 0 10 2320
2018-09-14 0 0 0 9 2385
2018-09-15 0 0 0 9 2337
2018-09-16 0 0 0 24 2396
2018-09-17 0 0 0 9 5220
2018-09-18 0 1 0 12 2253
2018-09-19 0 0 0 13 913
2018-09-20 0 2 0 9 867
2018-09-21 0 0 0 12 821
2018-09-22 0 0 0 8 769
2018-09-23 0 0 0 11 1295
2018-09-24 0 0 0 10 668
2018-09-25 0 0 0 13 3382
2018-09-26 0 4 0 13 3667
2018-09-27 0 0 0 13 1180
2018-09-28 0 0 0 11 1154
2018-09-29 0 0 0 7 901
2018-09-30 0 3 0 17 7355
Август 2018 0 17 0 16 61922
Јули 2018 0 22 0 24 65400
Јуни 2018 0 58 0 25 122562
Мај 2018 0 45 0 21 167548
Април 2018 0 44 0 26 150477
Март 2018 0 37 0 25 85501
Февруари 2018 0 72 0 21 100051
Јануари 2018 0 76 0 19 56729
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713