Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26020
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 45
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 49
Сумарно прегледи на страници: 12367320
Просечно регистрации по ден: 0.14
Просечно пораки по ден: 6.38
Просечно теми по ден: 0.89
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 22.49
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2878.80
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2725
опълченец 2397
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15691
Наука и образование 2123
Забележителни личности и настани 1852
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1979
На денешен ден 1665
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Доживяхме братя. 770
Македонска реалност 751
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 479346
На денешен ден 272437
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 196917
Европа и САД за историјата на Македониjа 183224
Македонска реалност 145995
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 137611
"АБСУРДИСТАН" 129585
Посещение на Щефан Фюле в София 100965
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 95352
Книги за България и ВМРО 80448
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 89д 4ч 28м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 3ч 11м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2020 0 86 0 189 1254028
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
Декември 2018 0 47 0 15 149293
Ноември 2018 0 52 0 55 85110
Октомври 2018 0 63 0 70 112991
Септември 2018 0 15 0 24 57324
Август 2018 0 17 0 16 61922
Јули 2018 0 22 0 24 65400
Јуни 2018 0 58 0 25 122562
Мај 2018 0 45 0 21 167548
Април 2018 0 44 0 26 150477
2018-04-01 0 0 0 13 4247
2018-04-02 0 2 0 10 2964
2018-04-03 0 2 0 15 2059
2018-04-04 0 2 0 10 2861
2018-04-05 0 2 0 12 2468
2018-04-06 0 0 0 23 6540
2018-04-07 0 0 0 12 4832
2018-04-08 0 0 0 12 4071
2018-04-09 0 4 0 18 3631
2018-04-10 0 2 0 16 7199
2018-04-11 0 1 0 15 9704
2018-04-12 0 2 0 23 9231
2018-04-13 0 0 0 15 8143
2018-04-14 0 0 0 11 7081
2018-04-15 0 1 0 26 7739
2018-04-16 0 2 0 13 8139
2018-04-17 0 1 0 13 7537
2018-04-18 0 3 0 18 7721
2018-04-19 0 2 0 22 8557
2018-04-20 0 2 0 15 5006
2018-04-21 0 1 0 15 3228
2018-04-22 0 1 0 11 3002
2018-04-23 0 5 0 12 2203
2018-04-24 0 0 0 12 1919
2018-04-25 0 4 0 21 2684
2018-04-26 0 1 0 10 2876
2018-04-27 0 1 0 11 4774
2018-04-28 0 0 0 18 4946
2018-04-29 0 0 0 11 2551
2018-04-30 0 3 0 10 2564
Март 2018 0 37 0 25 85501
Февруари 2018 0 72 0 21 100051
Јануари 2018 0 76 0 19 56729
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713