Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26101
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 31
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 48
Сумарно прегледи на страници: 12885174
Просечно регистрации по ден: 0.14
Просечно пораки по ден: 6.28
Просечно теми по ден: 0.88
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 23.06
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2945.86
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2726
опълченец 2477
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15769
Наука и образование 2124
Забележителни личности и настани 1854
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1980
На денешен ден 1667
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
Доживяхме братя. 844
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 755
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 501644
На денешен ден 293222
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 207014
Европа и САД за историјата на Македониjа 189836
Македонска реалност 155162
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 148680
"АБСУРДИСТАН" 132771
Посещение на Щефан Фюле в София 104982
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 103592
Книги за България и ВМРО 84898
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 95д 7ч 12м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 4ч 12м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2021 0 43 0 70 102342
* 2020 0 130 0 189 1669540
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
Декември 2018 0 47 0 15 149293
Ноември 2018 0 52 0 55 85110
Октомври 2018 0 63 0 70 112991
Септември 2018 0 15 0 24 57324
Август 2018 0 17 0 16 61922
Јули 2018 0 22 0 24 65400
Јуни 2018 0 58 0 25 122562
Мај 2018 0 45 0 21 167548
Април 2018 0 44 0 26 150477
Март 2018 0 37 0 25 85501
2018-03-01 0 1 0 9 2835
2018-03-02 0 0 0 9 3022
2018-03-03 0 1 0 21 4879
2018-03-04 0 1 0 13 3966
2018-03-05 0 3 0 10 1790
2018-03-06 0 1 0 12 3018
2018-03-07 0 2 0 13 2147
2018-03-08 0 0 0 12 1338
2018-03-09 0 1 0 17 5238
2018-03-10 0 0 0 13 4394
2018-03-11 0 0 0 16 3975
2018-03-12 0 3 0 12 1645
2018-03-13 0 0 0 12 1761
2018-03-14 0 2 0 20 2760
2018-03-15 0 4 0 11 2115
2018-03-16 0 1 0 9 2674
2018-03-17 0 0 0 12 1820
2018-03-18 0 2 0 16 2328
2018-03-19 0 1 0 10 4246
2018-03-20 0 0 0 19 3003
2018-03-21 0 0 0 12 2650
2018-03-22 0 4 0 13 1931
2018-03-23 0 1 0 13 1849
2018-03-24 0 0 0 13 2474
2018-03-25 0 3 0 19 2079
2018-03-26 0 4 0 19 2550
2018-03-27 0 0 0 13 2111
2018-03-28 0 2 0 10 1586
2018-03-29 0 0 0 8 2092
2018-03-30 0 0 0 13 2578
2018-03-31 0 0 0 25 4647
Февруари 2018 0 72 0 21 100051
Јануари 2018 0 76 0 19 56729
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713