Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26020
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 18
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 22
Сумарно прегледи на страници: 11679224
Просечно регистрации по ден: 0.14
Просечно пораки по ден: 6.54
Просечно теми по ден: 0.92
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 21.68
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2790.07
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2725
опълченец 2397
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15691
Наука и образование 2123
Забележителни личности и настани 1852
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1979
На денешен ден 1665
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Доживяхме братя. 770
Македонска реалност 751
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 449205
На денешен ден 240215
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 184950
Европа и САД за историјата на Македониjа 174399
Македонска реалност 136522
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 126301
"АБСУРДИСТАН" 125349
Посещение на Щефан Фюле в София 97306
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 83734
Книги за България и ВМРО 75285
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 89д 4ч 28м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 3ч 9м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2020 0 86 0 189 565932
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
Декември 2017 0 61 0 19 67631
Ноември 2017 1 18 0 16 98090
Октомври 2017 0 0 0 20 89936
Септември 2017 0 0 0 21 51169
Август 2017 0 0 0 19 108748
Јули 2017 0 7 0 18 47862
Јуни 2017 0 38 0 25 58789
Мај 2017 0 35 0 20 106207
Април 2017 0 25 0 14 43491
Март 2017 2 29 0 19 81052
Февруари 2017 0 22 0 18 93134
2017-02-01 0 0 0 10 1001
2017-02-02 0 2 0 9 1824
2017-02-03 0 0 0 11 2517
2017-02-04 0 2 0 15 1937
2017-02-05 0 1 0 12 1568
2017-02-06 0 1 0 12 1183
2017-02-07 0 0 0 11 1288
2017-02-08 0 0 0 11 1416
2017-02-09 0 3 0 12 2247
2017-02-10 0 1 0 7 1375
2017-02-11 0 2 0 8 1435
2017-02-12 0 2 0 12 2767
2017-02-13 0 0 0 11 1702
2017-02-14 0 1 0 10 2171
2017-02-15 0 1 0 11 2627
2017-02-16 0 1 0 13 2050
2017-02-17 0 0 0 10 1785
2017-02-18 0 0 0 8 1629
2017-02-19 0 1 0 12 1557
2017-02-20 0 0 0 13 8721
2017-02-21 0 1 0 17 16011
2017-02-22 0 0 0 18 10174
2017-02-23 0 0 0 11 2878
2017-02-24 0 0 0 13 5043
2017-02-25 0 1 0 13 6066
2017-02-26 0 1 0 11 2866
2017-02-27 0 0 0 15 3561
2017-02-28 0 1 0 16 3735
Јануари 2017 0 30 0 19 63862
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713