Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 25965
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 13
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 15
Сумарно прегледи на страници: 11153569
Просечно регистрации по ден: 0.15
Просечно пораки по ден: 6.80
Просечно теми по ден: 0.95
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 21.16
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2773.83
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2725
опълченец 2342
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15637
Наука и образование 2123
Забележителни личности и настани 1851
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1979
На денешен ден 1664
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 751
Доживяхме братя. 716
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 430620
На денешен ден 220167
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 176936
Европа и САД за историјата на Македониjа 167910
Македонска реалност 130295
"АБСУРДИСТАН" 121756
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 120155
Посещение на Щефан Фюле в София 95168
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 78232
Книги за България и ВМРО 71424
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 80д 17ч 19м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 1ч 50м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2020 0 26 0 189 40277
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
Декември 2016 0 23 0 18 60844
Ноември 2016 0 28 0 16 75704
Октомври 2016 0 43 0 17 80075
Септември 2016 0 40 0 21 57772
2016-09-01 0 0 0 12 2079
2016-09-02 0 0 0 10 2493
2016-09-03 0 13 0 15 2615
2016-09-04 0 0 0 21 7485
2016-09-05 0 1 0 17 2009
2016-09-06 0 0 0 15 1892
2016-09-07 0 1 0 13 2628
2016-09-08 0 2 0 12 2186
2016-09-09 0 0 0 11 2016
2016-09-10 0 1 0 12 2078
2016-09-11 0 1 0 10 1689
2016-09-12 0 1 0 12 2835
2016-09-13 0 5 0 12 2273
2016-09-14 0 0 0 12 1443
2016-09-25 0 0 0 8 813
2016-09-26 0 0 0 17 7812
2016-09-27 0 8 0 15 4390
2016-09-28 0 0 0 11 2609
2016-09-29 0 6 0 11 2125
2016-09-30 0 1 0 15 4302
Август 2016 0 44 0 17 65695
Јули 2016 0 43 0 57 79064
Јуни 2016 0 19 0 25 86830
Мај 2016 0 22 0 80 93735
Април 2016 0 10 0 63 68542
Март 2016 0 17 0 18 79336
Февруари 2016 0 20 0 40 73026
Јануари 2016 1 21 0 18 82775
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713