Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 25849
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 7
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 34
Сумарно прегледи на страници: 10843997
Просечно регистрации по ден: 0.15
Просечно пораки по ден: 6.95
Просечно теми по ден: 0.98
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 18.89
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2768.44
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2725
опълченец 2226
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15522
Наука и образование 2123
Забележителни личности и настани 1850
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1979
На денешен ден 1663
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 751
Доживяхме братя. 601
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 423011
На денешен ден 212122
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 174817
Европа и САД за историјата на Македониjа 163839
Македонска реалност 127718
"АБСУРДИСТАН" 120576
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 118020
Посещение на Щефан Фюле в София 94469
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 76760
Книги за България и ВМРО 68164
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 68д 11ч 29м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 32д 20ч 22м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2019 0 101 0 876 1410712
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
Декември 2016 0 23 0 18 60844
Ноември 2016 0 28 0 16 75704
Октомври 2016 0 43 0 17 80075
Септември 2016 0 40 0 21 57772
Август 2016 0 44 0 17 65695
2016-08-01 0 1 0 10 1844
2016-08-02 0 1 0 14 1676
2016-08-03 0 1 0 12 2113
2016-08-04 0 0 0 9 1656
2016-08-05 0 1 0 11 1632
2016-08-06 0 3 0 9 1753
2016-08-07 0 2 0 9 1152
2016-08-08 0 1 0 11 1683
2016-08-09 0 3 0 10 1938
2016-08-10 0 1 0 10 1639
2016-08-11 0 6 0 11 2081
2016-08-12 0 1 0 10 2416
2016-08-13 0 0 0 11 2173
2016-08-14 0 2 0 13 2456
2016-08-15 0 3 0 9 2632
2016-08-16 0 0 0 10 1603
2016-08-17 0 1 0 12 3056
2016-08-18 0 0 0 12 2582
2016-08-19 0 0 0 17 2328
2016-08-20 0 8 0 12 2379
2016-08-21 0 1 0 11 1876
2016-08-22 0 1 0 12 2702
2016-08-23 0 0 0 11 1896
2016-08-24 0 3 0 14 2731
2016-08-25 0 1 0 12 2449
2016-08-26 0 0 0 14 2407
2016-08-27 0 2 0 12 2584
2016-08-28 0 1 0 12 2179
2016-08-29 0 0 0 11 2504
2016-08-30 0 0 0 9 1940
2016-08-31 0 0 0 11 1635
Јули 2016 0 43 0 57 79064
Јуни 2016 0 19 0 25 86830
Мај 2016 0 22 0 80 93735
Април 2016 0 10 0 63 68542
Март 2016 0 17 0 18 79336
Февруари 2016 0 20 0 40 73026
Јануари 2016 1 21 0 18 82775
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713