Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26227
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 35
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 51
Сумарно прегледи на страници: 13241482
Просечно регистрации по ден: 0.14
Просечно пораки по ден: 6.24
Просечно теми по ден: 0.87
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 23.46
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2992.43
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2728
опълченец 2601
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15893
Наука и образование 2126
Забележителни личности и настани 1854
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1982
На денешен ден 1667
Доживяхме братя. 968
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 755
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 516343
На денешен ден 306673
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 214159
Европа и САД за историјата на Македониjа 193913
Македонска реалност 161520
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 156047
"АБСУРДИСТАН" 134870
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 109406
Посещение на Щефан Фюле в София 107627
Доживяхме братя. 92702
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 109д 18ч 1м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 6ч 38м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2021 0 175 0 76 458650
* 2020 0 130 0 189 1669540
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
Декември 2016 0 23 0 18 60844
Ноември 2016 0 28 0 16 75704
Октомври 2016 0 43 0 17 80075
Септември 2016 0 40 0 21 57772
Август 2016 0 44 0 17 65695
Јули 2016 0 43 0 57 79064
Јуни 2016 0 19 0 25 86830
2016-06-01 0 3 0 12 2596
2016-06-02 0 0 0 16 3448
2016-06-03 0 1 0 13 2382
2016-06-04 0 0 0 13 2311
2016-06-05 0 0 0 18 3063
2016-06-06 0 2 0 11 2424
2016-06-07 0 1 0 15 2660
2016-06-08 0 0 0 12 2358
2016-06-09 0 3 0 14 3306
2016-06-10 0 0 0 20 2908
2016-06-11 0 2 0 14 4156
2016-06-12 0 0 0 13 3919
2016-06-13 0 0 0 15 3127
2016-06-14 0 4 0 14 3627
2016-06-15 0 0 0 25 3120
2016-06-16 0 0 0 20 2779
2016-06-17 0 0 0 17 2749
2016-06-18 0 1 0 14 2702
2016-06-19 0 0 0 10 3000
2016-06-20 0 0 0 15 2739
2016-06-21 0 0 0 25 3406
2016-06-22 0 0 0 12 2517
2016-06-23 0 0 0 13 4183
2016-06-24 0 1 0 12 2283
2016-06-25 0 1 0 13 3100
2016-06-26 0 0 0 11 2180
2016-06-27 0 0 0 13 1848
2016-06-28 0 0 0 14 2713
2016-06-29 0 0 0 13 2739
2016-06-30 0 0 0 12 2487
Мај 2016 0 22 0 80 93735
Април 2016 0 10 0 63 68542
Март 2016 0 17 0 18 79336
Февруари 2016 0 20 0 40 73026
Јануари 2016 1 21 0 18 82775
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713