Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 25849
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 8
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 34
Сумарно прегледи на страници: 10843893
Просечно регистрации по ден: 0.15
Просечно пораки по ден: 6.95
Просечно теми по ден: 0.98
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 18.89
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2768.42
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2725
опълченец 2226
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15522
Наука и образование 2123
Забележителни личности и настани 1850
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1979
На денешен ден 1663
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 751
Доживяхме братя. 601
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 423010
На денешен ден 212121
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 174816
Европа и САД за историјата на Македониjа 163836
Македонска реалност 127718
"АБСУРДИСТАН" 120576
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 118019
Посещение на Щефан Фюле в София 94469
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 76760
Книги за България и ВМРО 68164
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 68д 11ч 29м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 32д 20ч 22м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2019 0 101 0 876 1410608
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
Декември 2016 0 23 0 18 60844
Ноември 2016 0 28 0 16 75704
Октомври 2016 0 43 0 17 80075
Септември 2016 0 40 0 21 57772
Август 2016 0 44 0 17 65695
Јули 2016 0 43 0 57 79064
Јуни 2016 0 19 0 25 86830
Мај 2016 0 22 0 80 93735
Април 2016 0 10 0 63 68542
Март 2016 0 17 0 18 79336
2016-03-01 0 0 0 13 3027
2016-03-02 0 0 0 12 2147
2016-03-03 0 0 0 12 2444
2016-03-04 0 0 0 12 2456
2016-03-05 0 1 0 10 2552
2016-03-06 0 0 0 14 4496
2016-03-07 0 0 0 13 3173
2016-03-08 0 0 0 12 2838
2016-03-09 0 0 0 14 4456
2016-03-10 0 0 0 11 1568
2016-03-11 0 2 0 11 2218
2016-03-12 0 0 0 15 2351
2016-03-13 0 0 0 11 2089
2016-03-14 0 1 0 13 2311
2016-03-15 0 0 0 13 2663
2016-03-16 0 0 0 12 2586
2016-03-17 0 0 0 15 3257
2016-03-18 0 3 0 10 1868
2016-03-19 0 1 0 11 2716
2016-03-20 0 0 0 13 2670
2016-03-21 0 2 0 14 2509
2016-03-22 0 1 0 11 2387
2016-03-23 0 0 0 14 2614
2016-03-24 0 0 0 12 2308
2016-03-25 0 0 0 14 2538
2016-03-26 0 1 0 10 2525
2016-03-27 0 2 0 14 2054
2016-03-28 0 2 0 12 1836
2016-03-29 0 1 0 13 2275
2016-03-30 0 0 0 18 2349
2016-03-31 0 0 0 12 2055
Февруари 2016 0 20 0 40 73026
Јануари 2016 1 21 0 18 82775
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713