Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 25849
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 19
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 762
Сумарно прегледи на страници: 10857426
Просечно регистрации по ден: 0.15
Просечно пораки по ден: 6.94
Просечно теми по ден: 0.98
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 19.27
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2769.05
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2725
опълченец 2226
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15522
Наука и образование 2123
Забележителни личности и настани 1850
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1979
На денешен ден 1663
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 751
Доживяхме братя. 601
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 423411
На денешен ден 212470
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 174907
Европа и САД за историјата на Македониjа 164047
Македонска реалност 127906
"АБСУРДИСТАН" 120614
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 118109
Посещение на Щефан Фюле в София 94488
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 76798
Книги за България и ВМРО 68440
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 68д 11ч 29м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 32д 21ч 3м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2019 0 101 0 876 1424141
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
Декември 2016 0 23 0 18 60844
Ноември 2016 0 28 0 16 75704
Октомври 2016 0 43 0 17 80075
Септември 2016 0 40 0 21 57772
Август 2016 0 44 0 17 65695
Јули 2016 0 43 0 57 79064
Јуни 2016 0 19 0 25 86830
Мај 2016 0 22 0 80 93735
Април 2016 0 10 0 63 68542
Март 2016 0 17 0 18 79336
Февруари 2016 0 20 0 40 73026
Јануари 2016 1 21 0 18 82775
2016-01-01 1 1 0 13 2348
2016-01-02 0 0 0 11 2446
2016-01-03 0 1 0 14 2481
2016-01-04 0 0 0 12 2963
2016-01-05 0 0 0 13 2646
2016-01-06 0 0 0 12 1924
2016-01-07 0 1 0 14 2904
2016-01-08 0 0 0 13 2781
2016-01-09 0 0 0 14 2441
2016-01-10 0 2 0 14 3005
2016-01-11 0 0 0 16 3207
2016-01-12 0 0 0 16 3798
2016-01-13 0 0 0 15 2556
2016-01-14 0 2 0 14 3114
2016-01-15 0 0 0 14 2290
2016-01-16 0 1 0 11 2161
2016-01-17 0 0 0 13 2309
2016-01-18 0 0 0 15 2687
2016-01-19 0 0 0 15 2884
2016-01-20 0 1 0 18 2010
2016-01-21 0 0 0 13 2251
2016-01-22 0 2 0 15 2869
2016-01-23 0 0 0 13 2601
2016-01-24 0 2 0 18 2674
2016-01-25 0 0 0 15 3156
2016-01-26 0 0 0 18 3069
2016-01-27 0 0 0 14 2279
2016-01-28 0 6 0 13 2557
2016-01-29 0 1 0 12 2737
2016-01-30 0 0 0 15 2362
2016-01-31 0 1 0 13 3265
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713