Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26020
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 17
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 31
Сумарно прегледи на страници: 12171355
Просечно регистрации по ден: 0.14
Просечно пораки по ден: 6.42
Просечно теми по ден: 0.90
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 22.27
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2852.44
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2725
опълченец 2397
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15691
Наука и образование 2123
Забележителни личности и настани 1852
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1979
На денешен ден 1665
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Доживяхме братя. 770
Македонска реалност 751
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 471590
На денешен ден 264239
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 193097
Европа и САД за историјата на Македониjа 180856
Македонска реалност 142818
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 133708
"АБСУРДИСТАН" 128364
Посещение на Щефан Фюле в София 99622
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 92173
Книги за България и ВМРО 78913
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 89д 4ч 28м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 3ч 9м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2020 0 86 0 189 1058063
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
Декември 2015 0 24 0 28 86733
Ноември 2015 0 35 0 22 66525
2015-11-01 0 0 0 13 2131
2015-11-02 0 1 0 22 1859
2015-11-03 0 0 0 16 2642
2015-11-04 0 0 0 15 2320
2015-11-05 0 0 0 13 2182
2015-11-06 0 1 0 15 2440
2015-11-07 0 1 0 14 2627
2015-11-08 0 6 0 21 2651
2015-11-09 0 1 0 16 2591
2015-11-10 0 1 0 16 2175
2015-11-11 0 2 0 14 2616
2015-11-12 0 1 0 16 2384
2015-11-13 0 1 0 15 2102
2015-11-14 0 0 0 13 1765
2015-11-15 0 0 0 15 2353
2015-11-16 0 0 0 15 2799
2015-11-17 0 1 0 15 2368
2015-11-18 0 1 0 11 1084
2015-11-19 0 3 0 14 2155
2015-11-20 0 1 0 10 1349
2015-11-21 0 3 0 12 2115
2015-11-22 0 1 0 11 2121
2015-11-23 0 1 0 13 1851
2015-11-24 0 2 0 14 2247
2015-11-25 0 2 0 14 2313
2015-11-26 0 4 0 12 1807
2015-11-27 0 0 0 14 2369
2015-11-28 0 0 0 14 2327
2015-11-29 0 1 0 14 2415
2015-11-30 0 0 0 19 2367
Октомври 2015 1 43 0 19 93286
Септември 2015 0 22 0 21 93703
Август 2015 0 16 0 18 85649
Јули 2015 0 9 0 20 103146
Јуни 2015 0 14 0 25 76160
Мај 2015 0 15 0 21 84570
Април 2015 0 36 0 17 53153
Март 2015 0 27 0 21 66213
Февруари 2015 0 29 0 20 67390
Јануари 2015 0 36 0 21 74793
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713