Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26101
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 47
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 48
Сумарно прегледи на страници: 12885241
Просечно регистрации по ден: 0.14
Просечно пораки по ден: 6.28
Просечно теми по ден: 0.88
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 23.06
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2945.87
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2726
опълченец 2477
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15769
Наука и образование 2124
Забележителни личности и настани 1854
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1980
На денешен ден 1667
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
Доживяхме братя. 844
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 755
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 501645
На денешен ден 293223
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 207017
Европа и САД за историјата на Македониjа 189836
Македонска реалност 155164
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 148680
"АБСУРДИСТАН" 132772
Посещение на Щефан Фюле в София 104982
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 103594
Книги за България и ВМРО 84898
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 95д 7ч 12м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 4ч 12м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2021 0 43 0 70 102409
* 2020 0 130 0 189 1669540
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
Декември 2015 0 24 0 28 86733
Ноември 2015 0 35 0 22 66525
Октомври 2015 1 43 0 19 93286
Септември 2015 0 22 0 21 93703
Август 2015 0 16 0 18 85649
Јули 2015 0 9 0 20 103146
Јуни 2015 0 14 0 25 76160
Мај 2015 0 15 0 21 84570
2015-05-01 0 0 0 14 3002
2015-05-02 0 2 0 15 2719
2015-05-03 0 1 0 17 2947
2015-05-04 0 0 0 17 3443
2015-05-05 0 0 0 15 3265
2015-05-06 0 0 0 15 2311
2015-05-07 0 0 0 18 2064
2015-05-08 0 0 0 12 1879
2015-05-09 0 0 0 14 2099
2015-05-10 0 0 0 14 2640
2015-05-11 0 2 0 17 2942
2015-05-12 0 2 0 14 2231
2015-05-13 0 0 0 14 2891
2015-05-14 0 0 0 12 3301
2015-05-15 0 2 0 13 2956
2015-05-16 0 0 0 13 2806
2015-05-17 0 0 0 14 2431
2015-05-18 0 0 0 14 2035
2015-05-19 0 0 0 13 2520
2015-05-20 0 0 0 17 2321
2015-05-21 0 0 0 21 2419
2015-05-22 0 0 0 15 2236
2015-05-23 0 0 0 13 2350
2015-05-24 0 0 0 13 2078
2015-05-25 0 3 0 18 3551
2015-05-26 0 0 0 16 3987
2015-05-27 0 0 0 17 3113
2015-05-28 0 2 0 15 4129
2015-05-29 0 1 0 14 2903
2015-05-30 0 0 0 13 2674
2015-05-31 0 0 0 11 2327
Април 2015 0 36 0 17 53153
Март 2015 0 27 0 21 66213
Февруари 2015 0 29 0 20 67390
Јануари 2015 0 36 0 21 74793
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713