Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 25815
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 8
Најмногу присутни корисници: 290 - Декември 27, 2010, 11:04:40
Присутни денес: 12
Сумарно прегледи на страници: 10462795
Просечно регистрации по ден: 0.16
Просечно пораки по ден: 7.10
Просечно теми по ден: 1.00
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 17.68
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2733.23
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2725
опълченец 2192
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15491
Наука и образование 2123
Забележителни личности и настани 1850
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 398
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1979
На денешен ден 1663
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 751
Доживяхме братя. 570
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 414379
На денешен ден 204374
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 171955
Европа и САД за историјата на Македониjа 160077
Македонска реалност 124460
"АБСУРДИСТАН" 119133
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 115029
Посещение на Щефан Фюле в София 93593
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 74718
Книги за България и ВМРО 64943
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 66д 23ч 47м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 32д 4ч 46м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2019 0 67 0 35 1029510
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
Декември 2015 0 24 0 28 86733
Ноември 2015 0 35 0 22 66525
Октомври 2015 1 43 0 19 93286
Септември 2015 0 22 0 21 93703
Август 2015 0 16 0 18 85649
Јули 2015 0 9 0 20 103146
Јуни 2015 0 14 0 25 76160
Мај 2015 0 15 0 21 84570
Април 2015 0 36 0 17 53153
Март 2015 0 27 0 21 66213
Февруари 2015 0 29 0 20 67390
2015-02-01 0 0 0 20 2915
2015-02-02 0 1 0 12 3497
2015-02-03 0 2 0 13 2604
2015-02-04 0 1 0 14 1439
2015-02-05 0 1 0 11 1307
2015-02-06 0 3 0 14 1737
2015-02-07 0 0 0 14 2684
2015-02-08 0 1 0 17 3501
2015-02-09 0 0 0 14 1716
2015-02-10 0 1 0 15 2391
2015-02-11 0 1 0 17 3293
2015-02-12 0 0 0 16 2045
2015-02-13 0 1 0 13 1416
2015-02-14 0 0 0 12 1675
2015-02-15 0 1 0 15 2806
2015-02-16 0 0 0 11 1872
2015-02-17 0 1 0 15 1158
2015-02-18 0 0 0 15 1579
2015-02-19 0 6 0 11 2369
2015-02-20 0 0 0 15 2435
2015-02-21 0 0 0 11 1312
2015-02-22 0 1 0 11 1211
2015-02-23 0 1 0 14 1932
2015-02-24 0 4 0 14 3360
2015-02-25 0 0 0 15 5069
2015-02-26 0 1 0 15 1596
2015-02-27 0 0 0 12 1634
2015-02-28 0 2 0 12 6837
Јануари 2015 0 36 0 21 74793
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713