Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 25849
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 4
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 11
Сумарно прегледи на страници: 10839121
Просечно регистрации по ден: 0.15
Просечно пораки по ден: 6.95
Просечно теми по ден: 0.98
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 18.88
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2769.32
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2725
опълченец 2226
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15522
Наука и образование 2123
Забележителни личности и настани 1850
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1979
На денешен ден 1663
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 751
Доживяхме братя. 601
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 422826
На денешен ден 211935
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 174768
Европа и САД за историјата на Македониjа 163774
Македонска реалност 127670
"АБСУРДИСТАН" 120558
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 117960
Посещение на Щефан Фюле в София 94458
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 76736
Книги за България и ВМРО 67989
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 68д 10ч 45м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 32д 20ч 17м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2019 0 101 0 876 1405836
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
Декември 2014 1 38 0 19 56154
Ноември 2014 0 35 0 23 53275
Октомври 2014 0 52 0 26 61431
2014-10-01 0 0 0 14 2255
2014-10-02 0 3 0 10 1130
2014-10-03 0 1 0 14 2287
2014-10-04 0 5 0 12 1707
2014-10-05 0 1 0 12 1055
2014-10-06 0 2 0 11 1443
2014-10-07 0 2 0 10 1367
2014-10-08 0 2 0 12 1144
2014-10-09 0 3 0 13 1626
2014-10-10 0 1 0 12 4462
2014-10-11 0 7 0 13 2493
2014-10-12 0 0 0 16 1957
2014-10-13 0 2 0 17 2367
2014-10-14 0 0 0 14 2749
2014-10-15 0 1 0 14 2823
2014-10-16 0 3 0 14 3010
2014-10-17 0 3 0 15 2961
2014-10-18 0 0 0 13 1311
2014-10-19 0 1 0 15 2149
2014-10-20 0 1 0 16 1714
2014-10-21 0 3 0 12 1514
2014-10-22 0 2 0 12 1565
2014-10-23 0 0 0 26 1876
2014-10-24 0 1 0 13 1362
2014-10-25 0 3 0 12 1961
2014-10-26 0 0 0 16 2848
2014-10-27 0 0 0 14 1667
2014-10-28 0 0 0 16 1922
2014-10-29 0 2 0 12 1667
2014-10-30 0 0 0 14 1404
2014-10-31 0 3 0 11 1635
Септември 2014 0 26 0 22 51530
Август 2014 0 33 0 19 61892
Јули 2014 1 29 0 21 50786
Јуни 2014 1 26 0 21 56561
Мај 2014 0 37 0 19 60304
Април 2014 0 32 0 29 42595
Март 2014 1 27 0 22 52271
Февруари 2014 1 38 0 52 73322
Јануари 2014 1 44 0 34 114844
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713