Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26215
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 60
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 67
Сумарно прегледи на страници: 13169719
Просечно регистрации по ден: 0.14
Просечно пораки по ден: 6.25
Просечно теми по ден: 0.87
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 23.38
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2982.27
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2728
опълченец 2589
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15881
Наука и образование 2126
Забележителни личности и настани 1854
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1982
На денешен ден 1667
Доживяхме братя. 956
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 755
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 513522
На денешен ден 304174
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 212698
Европа и САД за историјата на Македониjа 193090
Македонска реалност 160232
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 154511
"АБСУРДИСТАН" 134456
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 108230
Посещение на Щефан Фюле в София 107039
Доживяхме братя. 90622
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 107д 17ч 54м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 6ч 28м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2021 0 162 0 76 386887
* 2020 0 130 0 189 1669540
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
Декември 2014 1 38 0 19 56154
Ноември 2014 0 35 0 23 53275
Октомври 2014 0 52 0 26 61431
Септември 2014 0 26 0 22 51530
2014-09-01 0 0 0 13 1877
2014-09-02 0 3 0 14 2636
2014-09-03 0 0 0 15 3723
2014-09-04 0 0 0 12 6397
2014-09-05 0 1 0 12 2935
2014-09-06 0 0 0 13 2420
2014-09-07 0 0 0 9 1590
2014-09-08 0 0 0 13 1116
2014-09-09 0 0 0 15 1255
2014-09-10 0 3 0 14 1187
2014-09-11 0 1 0 22 1313
2014-09-12 0 1 0 13 1175
2014-09-13 0 0 0 14 1473
2014-09-14 0 0 0 12 1027
2014-09-15 0 1 0 13 1684
2014-09-16 0 0 0 13 1196
2014-09-17 0 0 0 11 857
2014-09-18 0 8 0 12 1378
2014-09-19 0 1 0 12 1501
2014-09-20 0 0 0 13 995
2014-09-21 0 1 0 14 897
2014-09-22 0 0 0 12 882
2014-09-23 0 0 0 13 1276
2014-09-24 0 0 0 14 1336
2014-09-25 0 1 0 12 1471
2014-09-26 0 1 0 14 1496
2014-09-27 0 2 0 10 2085
2014-09-28 0 0 0 9 946
2014-09-29 0 1 0 14 1726
2014-09-30 0 1 0 17 1680
Август 2014 0 33 0 19 61892
Јули 2014 1 29 0 21 50786
Јуни 2014 1 26 0 21 56561
Мај 2014 0 37 0 19 60304
Април 2014 0 32 0 29 42595
Март 2014 1 27 0 22 52271
Февруари 2014 1 38 0 52 73322
Јануари 2014 1 44 0 34 114844
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713