Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 25849
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 4
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 159
Сумарно прегледи на страници: 10845652
Просечно регистрации по ден: 0.15
Просечно пораки по ден: 6.94
Просечно теми по ден: 0.98
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 18.94
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2767.45
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2725
опълченец 2226
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15522
Наука и образование 2123
Забележителни личности и настани 1850
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1979
На денешен ден 1663
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 751
Доживяхме братя. 601
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 423073
На денешен ден 212204
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 174837
Европа и САД за историјата на Македониjа 163862
Македонска реалност 127729
"АБСУРДИСТАН" 120581
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 118044
Посещение на Щефан Фюле в София 94472
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 76766
Книги за България и ВМРО 68183
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 68д 11ч 29м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 32д 20ч 22м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2019 0 101 0 876 1412367
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
Декември 2014 1 38 0 19 56154
Ноември 2014 0 35 0 23 53275
Октомври 2014 0 52 0 26 61431
Септември 2014 0 26 0 22 51530
Август 2014 0 33 0 19 61892
Јули 2014 1 29 0 21 50786
Јуни 2014 1 26 0 21 56561
Мај 2014 0 37 0 19 60304
Април 2014 0 32 0 29 42595
Март 2014 1 27 0 22 52271
2014-03-01 0 1 0 11 1636
2014-03-02 0 0 0 16 1489
2014-03-03 1 3 0 16 1776
2014-03-04 0 0 0 11 1912
2014-03-05 0 2 0 16 1848
2014-03-06 0 3 0 11 2115
2014-03-07 0 1 0 11 1278
2014-03-08 0 1 0 10 1543
2014-03-09 0 1 0 13 1681
2014-03-10 0 0 0 14 1771
2014-03-11 0 2 0 12 1674
2014-03-12 0 0 0 13 1489
2014-03-13 0 0 0 13 1731
2014-03-14 0 0 0 10 1191
2014-03-15 0 1 0 9 1163
2014-03-16 0 1 0 11 1399
2014-03-17 0 1 0 22 1493
2014-03-18 0 0 0 13 1262
2014-03-19 0 3 0 14 1213
2014-03-20 0 2 0 11 1216
2014-03-21 0 1 0 13 1478
2014-03-22 0 0 0 10 1194
2014-03-23 0 0 0 13 1292
2014-03-24 0 2 0 15 1595
2014-03-25 0 0 0 14 1508
2014-03-26 0 1 0 13 1555
2014-03-27 0 0 0 18 2648
2014-03-28 0 0 0 19 2925
2014-03-29 0 1 0 13 2455
2014-03-30 0 0 0 12 2175
2014-03-31 0 0 0 17 2566
Февруари 2014 1 38 0 52 73322
Јануари 2014 1 44 0 34 114844
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713