Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26020
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 9
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 46
Сумарно прегледи на страници: 12115395
Просечно регистрации по ден: 0.14
Просечно пораки по ден: 6.43
Просечно теми по ден: 0.90
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 22.21
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2845.33
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2725
опълченец 2397
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15691
Наука и образование 2123
Забележителни личности и настани 1852
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1979
На денешен ден 1665
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Доживяхме братя. 770
Македонска реалност 751
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 469056
На денешен ден 262205
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 192116
Европа и САД за историјата на Македониjа 180290
Македонска реалност 142054
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 132691
"АБСУРДИСТАН" 128100
Посещение на Щефан Фюле в София 99400
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 91272
Книги за България и ВМРО 78717
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 89д 4ч 28м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 3ч 9м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2020 0 86 0 189 1002103
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
Декември 2014 1 38 0 19 56154
Ноември 2014 0 35 0 23 53275
Октомври 2014 0 52 0 26 61431
Септември 2014 0 26 0 22 51530
Август 2014 0 33 0 19 61892
Јули 2014 1 29 0 21 50786
Јуни 2014 1 26 0 21 56561
Мај 2014 0 37 0 19 60304
Април 2014 0 32 0 29 42595
Март 2014 1 27 0 22 52271
Февруари 2014 1 38 0 52 73322
Јануари 2014 1 44 0 34 114844
2014-01-01 0 0 0 18 2249
2014-01-02 0 0 0 14 3362
2014-01-03 0 0 0 9 2369
2014-01-04 0 0 0 32 1865
2014-01-05 0 1 0 11 2623
2014-01-06 0 2 0 34 4820
2014-01-07 1 1 0 11 2994
2014-01-08 0 0 0 12 1697
2014-01-09 0 2 0 12 3819
2014-01-10 0 0 0 13 2358
2014-01-11 0 1 0 14 3306
2014-01-12 0 11 0 19 1586
2014-01-13 0 0 0 10 1460
2014-01-14 0 0 0 27 2613
2014-01-15 0 0 0 19 2649
2014-01-16 0 3 0 12 4064
2014-01-17 0 0 0 12 2605
2014-01-18 0 1 0 11 3261
2014-01-19 0 0 0 14 2554
2014-01-20 0 1 0 13 3434
2014-01-21 0 0 0 14 3553
2014-01-22 0 0 0 14 5407
2014-01-23 0 3 0 15 11512
2014-01-24 0 3 0 24 7986
2014-01-25 0 2 0 10 2540
2014-01-26 0 0 0 9 1196
2014-01-27 0 5 0 15 1863
2014-01-28 0 0 0 13 21090
2014-01-29 0 2 0 9 1320
2014-01-30 0 5 0 12 1302
2014-01-31 0 1 0 10 1387
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713