Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26021
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 51
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 53
Сумарно прегледи на страници: 12593971
Просечно регистрации по ден: 0.14
Просечно пораки по ден: 6.32
Просечно теми по ден: 0.88
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 22.76
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2907.20
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2726
опълченец 2397
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15691
Наука и образование 2124
Забележителни личности и настани 1852
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1980
На денешен ден 1665
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Доживяхме братя. 770
Македонска реалност 751
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 489706
На денешен ден 282181
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 201492
Европа и САД за историјата на Македониjа 186349
Македонска реалност 149863
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 142624
"АБСУРДИСТАН" 131036
Посещение на Щефан Фюле в София 102731
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 99088
Книги за България и ВМРО 82443
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 89д 4ч 28м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 3ч 38м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2020 0 87 0 189 1480679
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
Декември 2013 0 37 0 81 108256
Ноември 2013 0 38 0 42 69604
Октомври 2013 0 34 0 48 81335
2013-10-01 0 7 0 11 3120
2013-10-02 0 2 0 13 3718
2013-10-03 0 0 0 15 3838
2013-10-04 0 1 0 11 2350
2013-10-05 0 6 0 11 2970
2013-10-06 0 0 0 12 2666
2013-10-07 0 1 0 15 3574
2013-10-08 0 0 0 13 3638
2013-10-09 0 0 0 20 2437
2013-10-10 0 1 0 13 3068
2013-10-11 0 2 0 17 4008
2013-10-12 0 0 0 14 3243
2013-10-13 0 0 0 12 2993
2013-10-14 0 3 0 13 3275
2013-10-15 0 3 0 13 1876
2013-10-16 0 0 0 19 1696
2013-10-17 0 0 0 12 1680
2013-10-18 0 4 0 19 1932
2013-10-19 0 0 0 12 2431
2013-10-20 0 0 0 48 2982
2013-10-21 0 0 0 12 1776
2013-10-22 0 0 0 12 2196
2013-10-23 0 0 0 11 1381
2013-10-24 0 0 0 31 3019
2013-10-25 0 0 0 13 1913
2013-10-26 0 1 0 10 2653
2013-10-27 0 0 0 9 3630
2013-10-28 0 2 0 13 2336
2013-10-29 0 1 0 13 1797
2013-10-30 0 0 0 11 1728
2013-10-31 0 0 0 12 1411
Септември 2013 2 144 0 19 90893
Август 2013 3 116 0 20 111682
Јули 2013 2 107 0 23 122813
Јуни 2013 1 103 0 25 140169
Мај 2013 195 304 0 25 138633
Април 2013 3 91 0 36 120499
Март 2013 0 113 0 98 137517
Февруари 2013 4 147 0 51 99612
Јануари 2013 7 169 0 44 85130
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713