Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26020
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 28
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 36
Сумарно прегледи на страници: 12172384
Просечно регистрации по ден: 0.14
Просечно пораки по ден: 6.42
Просечно теми по ден: 0.90
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 22.27
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2852.68
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2725
опълченец 2397
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15691
Наука и образование 2123
Забележителни личности и настани 1852
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1979
На денешен ден 1665
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Доживяхме братя. 770
Македонска реалност 751
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 471617
На денешен ден 264250
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 193103
Европа и САД за историјата на Македониjа 180876
Македонска реалност 142822
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 133715
"АБСУРДИСТАН" 128365
Посещение на Щефан Фюле в София 99634
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 92178
Книги за България и ВМРО 78914
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 89д 4ч 28м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 3ч 9м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2020 0 86 0 189 1059092
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
Декември 2013 0 37 0 81 108256
Ноември 2013 0 38 0 42 69604
Октомври 2013 0 34 0 48 81335
Септември 2013 2 144 0 19 90893
Август 2013 3 116 0 20 111682
2013-08-01 0 3 0 12 1892
2013-08-02 0 2 0 19 1821
2013-08-03 0 0 0 14 1911
2013-08-04 0 2 0 14 2190
2013-08-05 1 3 0 12 5932
2013-08-06 0 9 0 20 5023
2013-08-07 0 1 0 16 1512
2013-08-08 0 3 0 12 1756
2013-08-09 0 0 0 13 2664
2013-08-10 0 0 0 14 6603
2013-08-11 0 12 0 14 6375
2013-08-12 1 13 0 15 6637
2013-08-13 0 3 0 15 5778
2013-08-14 0 6 0 13 3793
2013-08-15 0 6 0 14 3790
2013-08-16 0 4 0 12 4377
2013-08-17 0 8 0 13 4296
2013-08-18 0 5 0 14 4556
2013-08-19 0 3 0 15 3127
2013-08-20 0 5 0 12 2509
2013-08-21 0 3 0 11 2763
2013-08-22 0 1 0 13 3712
2013-08-23 0 1 0 14 2960
2013-08-24 0 1 0 18 2889
2013-08-25 0 2 0 13 4383
2013-08-26 0 1 0 12 2951
2013-08-27 0 3 0 11 2867
2013-08-28 0 3 0 14 3390
2013-08-29 0 7 0 15 3369
2013-08-30 1 5 0 11 3022
2013-08-31 0 1 0 14 2834
Јули 2013 2 107 0 23 122813
Јуни 2013 1 103 0 25 140169
Мај 2013 195 304 0 25 138633
Април 2013 3 91 0 36 120499
Март 2013 0 113 0 98 137517
Февруари 2013 4 147 0 51 99612
Јануари 2013 7 169 0 44 85130
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713