Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 25849
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 17
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 762
Сумарно прегледи на страници: 10857499
Просечно регистрации по ден: 0.15
Просечно пораки по ден: 6.94
Просечно теми по ден: 0.98
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 19.27
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2769.06
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2725
опълченец 2226
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15522
Наука и образование 2123
Забележителни личности и настани 1850
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1979
На денешен ден 1663
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 751
Доживяхме братя. 601
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 423411
На денешен ден 212473
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 174907
Европа и САД за историјата на Македониjа 164048
Македонска реалност 127906
"АБСУРДИСТАН" 120614
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 118109
Посещение на Щефан Фюле в София 94488
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 76798
Книги за България и ВМРО 68447
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 68д 11ч 29м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 32д 21ч 3м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2019 0 101 0 876 1424214
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
Декември 2013 0 37 0 81 108256
Ноември 2013 0 38 0 42 69604
Октомври 2013 0 34 0 48 81335
Септември 2013 2 144 0 19 90893
Август 2013 3 116 0 20 111682
Јули 2013 2 107 0 23 122813
Јуни 2013 1 103 0 25 140169
Мај 2013 195 304 0 25 138633
Април 2013 3 91 0 36 120499
Март 2013 0 113 0 98 137517
Февруари 2013 4 147 0 51 99612
2013-02-01 0 3 0 28 2080
2013-02-02 0 16 0 42 3316
2013-02-03 0 2 0 36 1763
2013-02-04 0 2 0 32 2473
2013-02-05 0 5 0 29 2839
2013-02-06 0 7 0 30 1929
2013-02-07 0 4 0 30 2421
2013-02-08 0 5 0 31 2002
2013-02-09 0 2 0 30 2321
2013-02-10 0 1 0 43 2313
2013-02-11 0 4 0 33 2258
2013-02-12 1 7 0 30 1997
2013-02-13 0 3 0 28 2082
2013-02-14 0 2 0 25 2207
2013-02-15 0 12 0 29 1962
2013-02-16 0 5 0 22 1959
2013-02-17 0 7 0 32 2335
2013-02-18 1 14 0 31 1666
2013-02-19 1 14 0 33 2640
2013-02-20 0 4 0 29 22094
2013-02-21 0 2 0 23 3203
2013-02-22 0 6 0 31 5583
2013-02-23 0 4 0 23 2478
2013-02-24 0 4 0 46 2823
2013-02-25 0 2 0 30 2603
2013-02-26 0 1 0 26 4852
2013-02-27 1 2 0 36 7930
2013-02-28 0 7 0 51 5483
Јануари 2013 7 169 0 44 85130
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713