Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26225
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 44
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 60
Сумарно прегледи на страници: 13228855
Просечно регистрации по ден: 0.14
Просечно пораки по ден: 6.24
Просечно теми по ден: 0.87
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 23.45
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2990.92
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2728
опълченец 2599
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15891
Наука и образование 2126
Забележителни личности и настани 1854
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1982
На денешен ден 1667
Доживяхме братя. 966
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 755
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 516122
На денешен ден 306214
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 213934
Европа и САД за историјата на Македониjа 193803
Македонска реалност 161327
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 155800
"АБСУРДИСТАН" 134802
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 109206
Посещение на Щефан Фюле в София 107524
Доживяхме братя. 92409
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 109д 11ч 31м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 6ч 38м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2021 0 172 0 76 446023
* 2020 0 130 0 189 1669540
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
Декември 2013 0 37 0 81 108256
Ноември 2013 0 38 0 42 69604
Октомври 2013 0 34 0 48 81335
Септември 2013 2 144 0 19 90893
Август 2013 3 116 0 20 111682
Јули 2013 2 107 0 23 122813
Јуни 2013 1 103 0 25 140169
Мај 2013 195 304 0 25 138633
Април 2013 3 91 0 36 120499
Март 2013 0 113 0 98 137517
Февруари 2013 4 147 0 51 99612
Јануари 2013 7 169 0 44 85130
2013-01-01 0 8 0 28 2994
2013-01-02 0 5 0 44 3729
2013-01-03 0 2 0 34 3591
2013-01-04 0 6 0 26 3212
2013-01-05 0 1 0 34 3436
2013-01-06 0 10 0 32 3197
2013-01-07 0 3 0 32 3199
2013-01-08 1 25 0 32 3936
2013-01-09 1 3 0 35 2779
2013-01-10 0 1 0 24 1951
2013-01-11 0 3 0 32 2230
2013-01-12 0 1 0 37 2321
2013-01-13 0 2 0 29 3075
2013-01-14 1 7 0 31 2990
2013-01-15 0 3 0 29 2518
2013-01-16 1 2 0 30 2814
2013-01-17 0 2 0 25 2252
2013-01-18 0 8 0 41 2354
2013-01-19 0 5 0 32 1937
2013-01-20 0 4 0 24 2034
2013-01-21 0 3 0 34 2029
2013-01-22 0 5 0 26 1778
2013-01-23 1 29 0 30 2251
2013-01-24 0 3 0 26 2277
2013-01-25 0 6 0 38 2477
2013-01-26 0 6 0 32 3589
2013-01-27 0 4 0 32 3106
2013-01-28 0 2 0 29 2011
2013-01-29 2 4 0 26 2332
2013-01-30 0 5 0 31 3533
2013-01-31 0 1 0 26 3198
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713