Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26020
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 23
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 22
Сумарно прегледи на страници: 11679278
Просечно регистрации по ден: 0.14
Просечно пораки по ден: 6.54
Просечно теми по ден: 0.92
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 21.68
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2790.08
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2725
опълченец 2397
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15691
Наука и образование 2123
Забележителни личности и настани 1852
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1979
На денешен ден 1665
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Доживяхме братя. 770
Македонска реалност 751
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 449208
На денешен ден 240217
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 184950
Европа и САД за историјата на Македониjа 174399
Македонска реалност 136522
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 126301
"АБСУРДИСТАН" 125349
Посещение на Щефан Фюле в София 97306
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 83734
Книги за България и ВМРО 75287
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 89д 4ч 28м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 3ч 9м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2020 0 86 0 189 565986
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
Декември 2012 14 360 0 52 94321
2012-12-01 0 19 0 29 4353
2012-12-02 0 2 0 43 3542
2012-12-03 0 4 0 29 2928
2012-12-04 0 2 0 52 3918
2012-12-05 2 9 0 39 4834
2012-12-06 1 18 0 28 5229
2012-12-07 0 5 0 34 3113
2012-12-08 0 2 0 32 2742
2012-12-09 0 1 0 35 2501
2012-12-10 0 12 0 48 3287
2012-12-11 1 9 0 25 2545
2012-12-12 0 31 0 31 3341
2012-12-13 0 25 0 31 3185
2012-12-14 2 27 0 37 2655
2012-12-15 2 23 0 39 2467
2012-12-16 0 2 0 30 2944
2012-12-17 1 31 0 37 2529
2012-12-18 0 4 0 22 2388
2012-12-19 3 68 0 34 2803
2012-12-20 0 4 0 24 2247
2012-12-21 0 2 0 25 1842
2012-12-22 0 3 0 32 3022
2012-12-23 0 9 0 35 3554
2012-12-24 2 15 0 23 2516
2012-12-25 0 19 0 35 2465
2012-12-26 0 2 0 29 2141
2012-12-27 0 3 0 44 3362
2012-12-28 0 3 0 24 1992
2012-12-29 0 4 0 31 2663
2012-12-30 0 0 0 30 4058
2012-12-31 0 2 0 23 3155
Ноември 2012 17 324 0 47 87964
Октомври 2012 5 162 0 94 75489
Септември 2012 6 187 0 28 83545
Август 2012 7 250 0 26 80234
Јули 2012 5 174 0 38 88219
Јуни 2012 15 183 0 34 99681
Мај 2012 17 186 0 58 78315
Април 2012 15 263 4 69 99108
Март 2012 14 179 4 88 143007
Февруари 2012 19 236 0 84 91017
Јануари 2012 17 227 0 106 56844
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713