Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26101
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 45
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 48
Сумарно прегледи на страници: 12885641
Просечно регистрации по ден: 0.14
Просечно пораки по ден: 6.28
Просечно теми по ден: 0.88
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 23.06
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2945.96
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2726
опълченец 2477
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15769
Наука и образование 2124
Забележителни личности и настани 1854
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1980
На денешен ден 1667
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
Доживяхме братя. 844
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 755
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 501659
На денешен ден 293231
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 207025
Европа и САД за историјата на Македониjа 189839
Македонска реалност 155173
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 148688
"АБСУРДИСТАН" 132773
Посещение на Щефан Фюле в София 104990
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 103599
Книги за България и ВМРО 84907
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 95д 7ч 12м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 4ч 12м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2021 0 43 0 70 102809
* 2020 0 130 0 189 1669540
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
Декември 2012 14 360 0 52 94321
Ноември 2012 17 324 0 47 87964
Октомври 2012 5 162 0 94 75489
Септември 2012 6 187 0 28 83545
Август 2012 7 250 0 26 80234
2012-08-01 1 18 0 12 3568
2012-08-02 0 14 0 25 3792
2012-08-03 0 6 0 24 2973
2012-08-04 0 3 0 15 2294
2012-08-05 0 2 0 11 2067
2012-08-06 0 7 0 26 3621
2012-08-07 1 14 0 22 3691
2012-08-08 0 5 0 20 3847
2012-08-09 0 5 0 15 2754
2012-08-10 0 7 0 15 2743
2012-08-11 0 7 0 15 2181
2012-08-12 0 5 0 13 1844
2012-08-13 0 4 0 18 2887
2012-08-14 0 1 0 15 2411
2012-08-15 1 7 0 13 2301
2012-08-16 0 4 0 13 2213
2012-08-17 1 2 0 13 2481
2012-08-18 0 3 0 12 2233
2012-08-19 0 4 0 12 2665
2012-08-20 0 0 0 18 2372
2012-08-21 0 5 0 19 2272
2012-08-22 0 0 0 12 2304
2012-08-23 0 7 0 19 2536
2012-08-24 0 4 0 17 2732
2012-08-25 0 4 0 14 2672
2012-08-26 0 5 0 15 2323
2012-08-27 2 5 0 15 1908
2012-08-28 0 14 0 17 2499
2012-08-29 1 51 0 15 2167
2012-08-30 0 9 0 13 1933
2012-08-31 0 28 0 20 1950
Јули 2012 5 174 0 38 88219
Јуни 2012 15 183 0 34 99681
Мај 2012 17 186 0 58 78315
Април 2012 15 263 4 69 99108
Март 2012 14 179 4 88 143007
Февруари 2012 19 236 0 84 91017
Јануари 2012 17 227 0 106 56844
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713