Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26020
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 39
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 44
Сумарно прегледи на страници: 12130328
Просечно регистрации по ден: 0.14
Просечно пораки по ден: 6.43
Просечно теми по ден: 0.90
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 22.23
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2847.49
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2725
опълченец 2397
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15691
Наука и образование 2123
Забележителни личности и настани 1852
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1979
На денешен ден 1665
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Доживяхме братя. 770
Македонска реалност 751
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 469703
На денешен ден 262626
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 192305
Европа и САД за историјата на Македониjа 180496
Македонска реалност 142212
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 132851
"АБСУРДИСТАН" 128157
Посещение на Щефан Фюле в София 99449
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 91532
Книги за България и ВМРО 78756
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 89д 4ч 28м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 3ч 9м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2020 0 86 0 189 1017036
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
Декември 2012 14 360 0 52 94321
Ноември 2012 17 324 0 47 87964
Октомври 2012 5 162 0 94 75489
Септември 2012 6 187 0 28 83545
Август 2012 7 250 0 26 80234
Јули 2012 5 174 0 38 88219
Јуни 2012 15 183 0 34 99681
Мај 2012 17 186 0 58 78315
2012-05-01 1 4 0 44 2808
2012-05-02 0 1 0 55 2497
2012-05-03 0 4 0 49 2503
2012-05-04 1 10 0 58 2820
2012-05-05 0 5 0 45 2058
2012-05-06 1 12 0 54 2399
2012-05-07 1 5 0 45 2506
2012-05-08 1 9 0 47 2236
2012-05-09 1 13 0 49 2337
2012-05-10 1 4 0 36 2140
2012-05-11 0 6 0 34 2618
2012-05-12 1 3 0 35 2436
2012-05-13 0 8 0 33 2800
2012-05-14 1 7 0 36 2913
2012-05-15 0 9 0 41 2558
2012-05-16 1 10 0 37 3036
2012-05-17 0 3 0 39 2303
2012-05-18 3 8 0 33 2587
2012-05-19 0 1 0 30 2480
2012-05-20 0 8 0 28 2634
2012-05-21 0 3 0 30 2868
2012-05-22 0 8 0 17 2913
2012-05-23 1 5 0 18 2933
2012-05-24 0 2 0 20 2391
2012-05-25 0 9 0 17 2275
2012-05-26 1 7 0 18 2230
2012-05-27 0 2 0 17 1953
2012-05-28 0 1 0 22 2362
2012-05-29 2 5 0 20 2427
2012-05-30 0 3 0 17 2399
2012-05-31 0 11 0 38 2895
Април 2012 15 263 4 69 99108
Март 2012 14 179 4 88 143007
Февруари 2012 19 236 0 84 91017
Јануари 2012 17 227 0 106 56844
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713