Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26020
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 6
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 46
Сумарно прегледи на страници: 12115410
Просечно регистрации по ден: 0.14
Просечно пораки по ден: 6.43
Просечно теми по ден: 0.90
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 22.21
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2845.33
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2725
опълченец 2397
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15691
Наука и образование 2123
Забележителни личности и настани 1852
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1979
На денешен ден 1665
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Доживяхме братя. 770
Македонска реалност 751
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 469056
На денешен ден 262206
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 192116
Европа и САД за историјата на Македониjа 180290
Македонска реалност 142054
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 132692
"АБСУРДИСТАН" 128100
Посещение на Щефан Фюле в София 99400
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 91272
Книги за България и ВМРО 78718
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 89д 4ч 28м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 3ч 9м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2020 0 86 0 189 1002118
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
Декември 2012 14 360 0 52 94321
Ноември 2012 17 324 0 47 87964
Октомври 2012 5 162 0 94 75489
Септември 2012 6 187 0 28 83545
Август 2012 7 250 0 26 80234
Јули 2012 5 174 0 38 88219
Јуни 2012 15 183 0 34 99681
Мај 2012 17 186 0 58 78315
Април 2012 15 263 4 69 99108
Март 2012 14 179 4 88 143007
2012-03-01 0 8 0 83 5006
2012-03-02 3 9 0 88 4723
2012-03-03 1 8 0 65 5121
2012-03-04 1 8 0 68 3604
2012-03-05 0 3 0 51 3750
2012-03-06 0 2 0 46 3439
2012-03-07 2 7 0 80 4093
2012-03-08 0 9 0 65 4693
2012-03-09 0 6 2 70 4186
2012-03-10 1 5 2 60 4968
2012-03-11 1 5 0 62 3876
2012-03-12 1 8 0 60 5989
2012-03-13 0 5 0 66 4247
2012-03-14 1 3 0 55 3148
2012-03-15 0 7 0 80 5081
2012-03-16 0 6 0 52 3046
2012-03-17 0 3 0 58 3719
2012-03-18 1 4 0 74 5274
2012-03-19 0 5 0 86 5934
2012-03-20 0 5 0 52 3112
2012-03-21 0 14 0 56 4714
2012-03-22 0 7 0 65 5024
2012-03-23 1 12 0 64 5349
2012-03-24 0 2 0 62 4605
2012-03-25 0 6 0 52 5281
2012-03-26 0 4 0 56 4871
2012-03-27 1 1 0 54 4553
2012-03-28 0 1 0 56 5970
2012-03-29 0 6 0 65 4542
2012-03-30 0 2 0 61 5876
2012-03-31 0 8 0 71 5213
Февруари 2012 19 236 0 84 91017
Јануари 2012 17 227 0 106 56844
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713