Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 25849
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 17
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 762
Сумарно прегледи на страници: 10857437
Просечно регистрации по ден: 0.15
Просечно пораки по ден: 6.94
Просечно теми по ден: 0.98
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 19.27
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2769.05
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2725
опълченец 2226
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15522
Наука и образование 2123
Забележителни личности и настани 1850
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1979
На денешен ден 1663
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 751
Доживяхме братя. 601
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 423411
На денешен ден 212470
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 174907
Европа и САД за историјата на Македониjа 164047
Македонска реалност 127906
"АБСУРДИСТАН" 120614
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 118109
Посещение на Щефан Фюле в София 94488
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 76798
Книги за България и ВМРО 68442
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 68д 11ч 29м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 32д 21ч 3м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2019 0 101 0 876 1424152
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
Декември 2011 16 174 0 26 56523
Ноември 2011 33 300 0 38 61577
Октомври 2011 42 389 12 29 52294
Септември 2011 47 361 0 32 55131
Август 2011 29 356 0 20 50175
Јули 2011 32 473 0 39 94387
Јуни 2011 77 500 121 32 75996
Мај 2011 51 277 15 75 56942
Април 2011 25 167 23 156 57580
Март 2011 36 245 34 283 72866
2011-03-01 2 12 3 30 2028
2011-03-02 1 5 0 23 1947
2011-03-03 4 24 0 25 2508
2011-03-04 2 9 2 19 2247
2011-03-05 4 19 1 28 2047
2011-03-06 2 18 0 20 2127
2011-03-07 1 14 2 23 4707
2011-03-08 0 19 1 17 2336
2011-03-09 1 15 0 19 1977
2011-03-10 1 10 1 17 1574
2011-03-11 0 5 0 15 1368
2011-03-12 1 1 0 17 4434
2011-03-13 0 0 4 15 1027
2011-03-14 1 4 2 16 2738
2011-03-15 0 3 0 16 1293
2011-03-16 0 4 0 17 1521
2011-03-17 0 9 0 15 1568
2011-03-18 0 2 0 16 1299
2011-03-19 3 7 3 16 1432
2011-03-20 0 7 3 146 2911
2011-03-21 2 4 2 20 1825
2011-03-22 1 5 1 16 1376
2011-03-23 2 14 1 20 3207
2011-03-24 0 3 2 13 1372
2011-03-25 0 5 1 15 1382
2011-03-26 0 0 1 19 3064
2011-03-27 0 4 1 13 1145
2011-03-28 0 8 0 283 6642
2011-03-29 0 2 1 14 1219
2011-03-30 0 4 0 16 1325
2011-03-31 8 9 2 14 7220
Февруари 2011 36 386 29 32 63917
Јануари 2011 23 429 29 226 89417
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713