Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26225
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 46
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 60
Сумарно прегледи на страници: 13228828
Просечно регистрации по ден: 0.14
Просечно пораки по ден: 6.24
Просечно теми по ден: 0.87
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 23.45
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2990.92
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2728
опълченец 2599
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15891
Наука и образование 2126
Забележителни личности и настани 1854
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1982
На денешен ден 1667
Доживяхме братя. 966
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 755
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 516122
На денешен ден 306213
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 213934
Европа и САД за историјата на Македониjа 193803
Македонска реалност 161326
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 155800
"АБСУРДИСТАН" 134802
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 109206
Посещение на Щефан Фюле в София 107524
Доживяхме братя. 92402
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 109д 11ч 31м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 6ч 38м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2021 0 172 0 76 445996
* 2020 0 130 0 189 1669540
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
Декември 2011 16 174 0 26 56523
Ноември 2011 33 300 0 38 61577
Октомври 2011 42 389 12 29 52294
Септември 2011 47 361 0 32 55131
Август 2011 29 356 0 20 50175
Јули 2011 32 473 0 39 94387
Јуни 2011 77 500 121 32 75996
Мај 2011 51 277 15 75 56942
Април 2011 25 167 23 156 57580
Март 2011 36 245 34 283 72866
Февруари 2011 36 386 29 32 63917
Јануари 2011 23 429 29 226 89417
2011-01-01 0 6 0 25 2721
2011-01-02 1 7 0 25 2248
2011-01-03 1 3 1 24 1969
2011-01-04 0 57 1 31 3559
2011-01-05 0 23 1 24 3051
2011-01-06 0 22 0 103 2969
2011-01-07 2 6 1 22 2127
2011-01-08 2 24 1 22 2738
2011-01-09 0 15 2 226 5994
2011-01-10 1 21 0 22 2487
2011-01-11 0 24 0 20 2703
2011-01-12 0 16 0 24 2410
2011-01-13 0 10 2 26 2410
2011-01-14 0 6 0 23 2626
2011-01-15 0 6 0 22 2130
2011-01-16 2 11 1 25 5056
2011-01-17 2 10 0 19 2827
2011-01-18 0 19 1 24 2930
2011-01-19 0 5 2 27 7149
2011-01-20 0 9 1 23 2414
2011-01-21 3 13 3 21 2502
2011-01-22 0 11 1 23 2532
2011-01-23 1 8 3 26 2335
2011-01-24 0 16 0 20 2178
2011-01-25 0 12 3 26 2282
2011-01-26 3 10 1 18 2147
2011-01-27 0 6 1 22 2045
2011-01-28 1 5 1 22 2061
2011-01-29 0 8 1 20 2014
2011-01-30 1 18 0 20 2165
2011-01-31 3 22 1 24 4638
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713