Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26021
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 53
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 53
Сумарно прегледи на страници: 12594084
Просечно регистрации по ден: 0.14
Просечно пораки по ден: 6.32
Просечно теми по ден: 0.88
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 22.76
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2907.22
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2726
опълченец 2397
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15691
Наука и образование 2124
Забележителни личности и настани 1852
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1980
На денешен ден 1665
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Доживяхме братя. 770
Македонска реалност 751
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 489707
На денешен ден 282185
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 201493
Европа и САД за историјата на Македониjа 186349
Македонска реалност 149864
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 142627
"АБСУРДИСТАН" 131036
Посещение на Щефан Фюле в София 102732
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 99088
Книги за България и ВМРО 82443
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 89д 4ч 28м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 3ч 38м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2020 0 87 0 189 1480792
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
Декември 2010 43 361 45 290 107924
Ноември 2010 20 394 21 43 59725
Октомври 2010 23 409 17 276 76634
Септември 2010 229 528 11 43 63370
Август 2010 51 577 39 48 83292
Јули 2010 38 357 10 29 61987
Јуни 2010 87 612 4 54 74318
2010-06-01 2 19 0 25 2759
2010-06-02 5 22 0 23 2450
2010-06-03 3 22 0 22 2641
2010-06-04 4 18 0 21 2005
2010-06-05 2 18 1 22 2391
2010-06-06 3 5 0 18 1796
2010-06-07 4 16 0 19 2206
2010-06-08 4 35 0 19 2175
2010-06-09 4 28 0 16 2216
2010-06-10 3 33 0 26 3307
2010-06-11 1 23 0 23 2108
2010-06-12 4 15 0 29 1935
2010-06-13 5 22 0 38 2235
2010-06-14 5 30 0 33 2469
2010-06-15 0 32 1 23 6996
2010-06-16 3 16 0 22 2044
2010-06-17 6 22 0 30 2098
2010-06-18 1 8 0 25 1830
2010-06-19 2 26 0 27 2077
2010-06-20 3 22 0 20 1837
2010-06-21 1 32 0 22 2372
2010-06-22 3 14 0 21 1956
2010-06-23 2 11 0 22 1822
2010-06-24 2 24 0 23 2178
2010-06-25 5 28 0 54 5411
2010-06-26 1 11 0 37 2724
2010-06-27 2 22 0 37 2744
2010-06-28 1 13 1 30 2186
2010-06-29 5 16 1 18 1695
2010-06-30 1 9 0 18 1655
Мај 2010 76 676 11 35 86868
Април 2010 96 767 6 65 83874
Март 2010 101 1280 16 141 127933
Февруари 2010 109 1003 10 22 97239
Јануари 2010 195 1540 12 22 89153
* 2009 1938 8550 125 76 535713