Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 25849
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 17
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 762
Сумарно прегледи на страници: 10857436
Просечно регистрации по ден: 0.15
Просечно пораки по ден: 6.94
Просечно теми по ден: 0.98
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 19.27
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2769.05
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2725
опълченец 2226
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15522
Наука и образование 2123
Забележителни личности и настани 1850
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1979
На денешен ден 1663
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 751
Доживяхме братя. 601
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 423411
На денешен ден 212470
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 174907
Европа и САД за историјата на Македониjа 164047
Македонска реалност 127906
"АБСУРДИСТАН" 120614
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 118109
Посещение на Щефан Фюле в София 94488
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 76798
Книги за България и ВМРО 68442
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 68д 11ч 29м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 32д 21ч 3м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2019 0 101 0 876 1424151
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
Декември 2010 43 361 45 290 107924
Ноември 2010 20 394 21 43 59725
Октомври 2010 23 409 17 276 76634
Септември 2010 229 528 11 43 63370
Август 2010 51 577 39 48 83292
Јули 2010 38 357 10 29 61987
Јуни 2010 87 612 4 54 74318
Мај 2010 76 676 11 35 86868
Април 2010 96 767 6 65 83874
Март 2010 101 1280 16 141 127933
2010-03-01 5 52 1 23 4324
2010-03-02 7 29 0 17 2879
2010-03-03 2 43 0 17 5162
2010-03-04 4 35 0 18 3729
2010-03-05 3 62 2 19 5888
2010-03-06 4 58 2 19 4991
2010-03-07 1 60 0 17 4188
2010-03-08 5 52 1 21 3603
2010-03-09 3 72 0 141 15358
2010-03-10 0 36 0 22 4913
2010-03-11 7 62 0 22 4889
2010-03-12 1 57 0 21 3315
2010-03-13 3 80 2 23 5413
2010-03-14 5 51 0 21 5018
2010-03-15 0 52 1 23 4288
2010-03-16 3 25 0 16 4099
2010-03-17 7 42 2 18 3717
2010-03-18 4 62 2 19 4321
2010-03-19 3 38 1 17 3562
2010-03-20 2 39 1 14 3046
2010-03-21 3 14 0 15 2929
2010-03-22 0 19 0 16 2572
2010-03-23 4 40 0 16 3136
2010-03-24 4 36 0 22 3065
2010-03-25 1 20 0 19 3027
2010-03-26 2 25 0 20 2817
2010-03-27 3 24 0 14 3469
2010-03-28 8 30 0 16 2603
2010-03-29 2 19 1 19 2818
2010-03-30 2 12 0 13 2167
2010-03-31 3 34 0 16 2627
Февруари 2010 109 1003 10 22 97239
Јануари 2010 195 1540 12 22 89153
* 2009 1938 8550 125 76 535713