Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 25849
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 5
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 11
Сумарно прегледи на страници: 10839047
Просечно регистрации по ден: 0.15
Просечно пораки по ден: 6.95
Просечно теми по ден: 0.98
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 18.88
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2769.30
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2725
опълченец 2226
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15522
Наука и образование 2123
Забележителни личности и настани 1850
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1979
На денешен ден 1663
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 751
Доживяхме братя. 601
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 422825
На денешен ден 211934
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 174768
Европа и САД за историјата на Македониjа 163773
Македонска реалност 127669
"АБСУРДИСТАН" 120558
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 117960
Посещение на Щефан Фюле в София 94458
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 76736
Книги за България и ВМРО 67983
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 68д 10ч 45м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 32д 20ч 17м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2019 0 101 0 876 1405762
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713
Декември 2009 234 1120 8 18 88614
Ноември 2009 259 931 4 62 104346
Октомври 2009 343 1206 5 16 77528
Септември 2009 323 1240 10 21 43906
Август 2009 274 1212 14 76 54501
Јули 2009 135 726 4 14 40873
Јуни 2009 53 465 6 14 29929
Мај 2009 47 223 5 25 23123
2009-05-01 1 17 0 9 760
2009-05-02 1 19 0 6 871
2009-05-03 5 18 1 7 883
2009-05-04 1 17 0 8 970
2009-05-05 3 13 1 10 1160
2009-05-06 3 28 0 10 1385
2009-05-07 3 10 0 15 1161
2009-05-08 1 3 1 7 781
2009-05-09 3 9 0 8 923
2009-05-10 1 1 0 6 729
2009-05-11 2 5 0 9 808
2009-05-12 0 3 0 10 641
2009-05-13 1 3 0 25 1150
2009-05-14 2 4 0 7 743
2009-05-15 4 7 0 8 766
2009-05-16 4 6 0 6 601
2009-05-17 2 3 0 7 528
2009-05-18 2 3 0 7 525
2009-05-19 1 3 0 7 661
2009-05-20 2 18 0 9 852
2009-05-21 2 9 1 7 721
2009-05-22 0 1 0 5 448
2009-05-23 0 1 0 6 411
2009-05-24 2 7 0 7 536
2009-05-25 0 1 0 7 393
2009-05-26 1 3 1 9 527
2009-05-27 0 6 0 6 449
2009-05-28 0 0 0 6 352
2009-05-29 0 4 0 7 1457
2009-05-30 0 1 0 6 511
2009-05-31 0 0 0 5 420
Април 2009 81 441 12 12 26836
Март 2009 188 985 55 15 46057
Февруари 2009 0 0 0 1 0
Јануари 2009 1 1 2 3 0