Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26020
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 44
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 50
Сумарно прегледи на страници: 12338231
Просечно регистрации по ден: 0.14
Просечно пораки по ден: 6.38
Просечно теми по ден: 0.89
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 22.46
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2874.70
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2725
опълченец 2397
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15691
Наука и образование 2123
Забележителни личности и настани 1852
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1979
На денешен ден 1665
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Доживяхме братя. 770
Македонска реалност 751
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 478314
На денешен ден 271304
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 196338
Европа и САД за историјата на Македониjа 182949
Македонска реалност 145341
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 137141
"АБСУРДИСТАН" 129400
Посещение на Щефан Фюле в София 100707
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 94974
Книги за България и ВМРО 80179
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 89д 4ч 28м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 3ч 11м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2020 0 86 0 189 1224939
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713
Декември 2009 234 1120 8 18 88614
Ноември 2009 259 931 4 62 104346
Октомври 2009 343 1206 5 16 77528
Септември 2009 323 1240 10 21 43906
Август 2009 274 1212 14 76 54501
Јули 2009 135 726 4 14 40873
Јуни 2009 53 465 6 14 29929
Мај 2009 47 223 5 25 23123
Април 2009 81 441 12 12 26836
Март 2009 188 985 55 15 46057
2009-03-01 0 0 0 7 0
2009-03-02 0 0 1 5 0
2009-03-03 18 53 14 11 949
2009-03-04 2 17 4 8 1357
2009-03-05 10 61 2 11 2731
2009-03-06 7 39 4 12 2483
2009-03-07 17 73 3 11 2893
2009-03-08 23 82 6 11 3280
2009-03-09 9 54 1 15 2093
2009-03-10 14 67 3 10 2841
2009-03-11 2 12 1 8 1354
2009-03-12 2 39 5 10 1803
2009-03-13 3 21 0 10 1366
2009-03-14 3 27 1 8 1183
2009-03-15 3 51 0 10 1864
2009-03-16 3 17 1 7 919
2009-03-17 5 41 1 13 1583
2009-03-18 3 15 0 10 1053
2009-03-19 7 26 0 7 1136
2009-03-20 4 28 0 9 1461
2009-03-21 1 26 1 8 1176
2009-03-22 5 26 0 9 1000
2009-03-23 9 68 2 11 2217
2009-03-24 5 26 0 13 1246
2009-03-25 8 42 0 8 1517
2009-03-26 7 18 0 8 1102
2009-03-27 9 27 0 10 1468
2009-03-28 6 16 1 9 1336
2009-03-29 1 8 1 8 963
2009-03-30 1 2 3 9 824
2009-03-31 1 3 0 7 859
Февруари 2009 0 0 0 1 0
Јануари 2009 1 1 2 3 0