Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

БККС иска да види като европарламентаристи доказани родолюбци с различна политическа ориентация: https://www.youtube.com/watch?v=zKLi5sK7vjk

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 25115
Вкупно теми: 3283
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 7
Најмногу присутни корисници: 290 - Декември 27, 2010, 11:04:40
Присутни денес: 16
Сумарно прегледи на страници: 7533817
Просечно регистрации по ден: 0.20
Просечно пораки по ден: 8.85
Просечно теми по ден: 1.29
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 19.06
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2528.13
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2608
опълченец 1610
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 14919
Наука и образование 2043
Забележителни личности и настани 1843
Средновековна историја 865
Литература, книги, изданија 810
Фолклор 481
Музика 469
Хумор 403
Документи 397
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1899
На денешен ден 1656
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 750
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 450
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
"АБСУРДИСТАН" 356
Бугарска економиjа и наука 296663
На денешен ден 158803
Европа и САД за историјата на Македониjа 112061
Македонска реалност 91392
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 87033
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 84870
"АБСУРДИСТАН" 52518
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 51321
Документи - Българската Бойна Слава 51154
Антибългарският филм "Трето полувреме" се снима с пълна пара! 45089
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 55д 13ч 2м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 21м
veritas 25д 12ч 7м
ohrid1941 19д 5ч 21м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2017 2 71 0 19 225411
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713