Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Прикажи ги пораките

Овој оддел овозможува да ги гледате сите пораки оставени од овој член. Но внимавај можеш да ги видиш истите само од делови на форумот каде имаш пристап.

Пораки - ppan

Страници: 1 ... 13 14 [15]
211
В Македония имало многу прости и глупи хора, никаде по света няма хора които плуват по своят корен това го има само ва Македония.Добре е рекол един умен човек, од космосот има само едно нещо поголямо а това с сигурност е глупоста на т.н. ,,македонци,,Многу жълко е да се гледа как србите и тяхната пропаганда сигурно се шират като некоя зараза подкрепена с омраза към България и българите.Все докато власта не реши да обясни явно и се извини на народот в Македония за фалшливта история и залажуване с некаква античност с Александар велики или мали  не която се учи в страната, в Македония всеко ден ще нарства омразата но не само към България туку и към цялиот свет, разбира се само не към Србия.И не трябва вината македонските власти да трсъат в други сами се виновни за своето шах мат положение.Един единствен изход им да обяснат на неукиот народ какв е тяниот произхот,веднаж за винаги да сложат край на тайните структури на милошевич в Македония, както последниот пример с латас.Все докато не стане това Македония врви към сигурна пропаст, и преградкат на србия.

Приятелю deko,
Народът в Македония ни е нито прост нито глупав.
Просто отровната прегръдка на комунизма при него е по-силна. И този народ, веднъж откъснал се по ирония на историята от майка България, сега е в нечии сметки, които не съвпадат с въжделенията на хората там. Ако нещата се развият неблагоприятно за Македония, Сърбите ще направят всичко възможно да ги върнат отново към държавата си, но там пак ще са раята на тяхното общество. Не са за подценяване и албанците.
А тия хора просто са смазани от пропагандата и от просръбската държавна машина.
За това си мисля, че за състоянието на македонската държава трябва да горчи в душите ни, а не да казваме, че са прости и глупави. И с каквото можем-да им помагаме!!
Греша ли като смятам, че живееш в България?
С Македония цинизъм не е допустим от нас-техните кръвни братя. Каквото и да правят.
Поздрави!

212
Ройтерс: Повечето кандидати за присъединяване към ЕС ще трябва да почакат дълго

.....
http://www.focus-news.net/?id=n1341159

Овие 6 месеци се последната седалка, от последното купе от последниот воз за ЕУ и НАТО за РМ, испушти ли се...welcome to united european states of serbia or albania ...

Приятелю,
Човек никога не трябва да престава да вярва. Защото загубим ли вярата в нещо(в случая вярата за присъединяване към НАТО и ЕС) всъщност ние сме загубили смисъла на живота си!
Освен това, НАТО и ЕС в никакъв случай не са нещото, фикс-идеята, към което една държава задължително трябва да се стреми. Много по-важно е да се постигне единство и всеотдайност на гражданите към държавните дела, което в значително по-голяма степен ще доведе до благополучието на държавата. Но за да се реализира това, е необходима почтенна, знаеща и можеща политическа класа, която да поведе народа към благоденствието на държавата. А истината е, че я няма такава политическа класа. Защото ние, хората сме алчни!
Иначе аз милион пъти предпочитам този път на благоденствие на моята държава, пред ЕС.

213
Актуелни теми од медиумите / Одг: ЛУСТРАЦИЯ
« на: Февруари 01, 2010, 02:04:52  »
Цялата, важната истина, за доносниците никога няма да се научи. В същност вгледайте се в хората на всички отговорни постове в държавата, и не само там, и на по-долни нива. Те всички са били в службите. Техните бивши структури и днес са непокътнати, а ви се казва обратното! Тези структури днес организират и ръководят всичко в държавата. Или по-точно казано, ръководят всичко в държавата си! Защото всички институции работят за тях-прокуратура, следствие, съд, полиция.
Закон за лустрация!! Чиста проба цинизъм!
Ще се обявяват имената на доносници, ще се пошуми малко и ще се забравят. След време - нова порция имена и отново забрава.
Закон за лустрация ще има, но основните играчи никога няма да бъдат засегнати. Те ще дърпат конците на държавата во веки-сега те, после наследниците им.
Те са едрия бизнес, те са новите богаташи.
И тук, в България, е същото! И въобще не съм сигурен дали това статукво може да се промени!

214
Предвид настроенията на хората в Република Македония, си мисля, че ръководителите на държавата трудно могат да отстъпят от това име.
От друга страна, така фиксирано името на страната наистина предполага претенции към "македонски" малцинства в съседните страни, както и става в същност.
Гръцките претенции за името са точно поради такива претенции.
В този смисъл е трудно да се предположи, че някоя от двете страни ще отстъпи от позициите си.
Това пък значи, че няма да има дата за започване на преговорите на Македония с ЕС и ще е катастрофално за страната.
Все се питам защо дипломатите на трите страни България, Македония и Гърция не работят в посока, различна от името: Да се сключат отделни договори м/у Македония и всяка от другите две страни, в които Македония декларира, че няма териториални и етнически претенции към другата държава.
Поздрави!

215
ДОБРЕ ДОЙДЕ ppan !

Приятелю disidente,
Благодаря за вниманието! Надявам се всички ние да даваме скромната си дан за да помогнем за настъпването на по-добри времена за обичаната от нас Македония.
Поздрави!

216
сите рекации се нормални, логични и следствен продукт на србо-македонизмот. Да си беа македонски Българи незнам дали некои албанец ке собереше храброст да дига чалам...

Приятелю  :)
И у нас Ахмет Доган, лидерът на ДПС, миналата година беше казал: "Властта, това съм аз!" Море, ти ли си властта! Айде сега вън от властта. Но в България ситуацията с турците не е критична както при вас с албанците. Не е ли време християнските македонски партии да се съберат и с компромиси по между си да ги изхвърлят от властта. Не мисля, че тогава ще са толкова нагли. Въпросът е дали тези политически мъже ще са достатъчно силни за да постигнат компромис помежду си. А доколкото го усещам от тук, политическия климат при вас става все по-лош. Е, до кога? До като избухне гражданска воина ли? Охридският договор за мен беше признак на голяма слабост у християнските македонски партии. А лятос у нас ГЕРБ нямаха мнозинство в парламента, но всички други десни партии подкрепиха предложеното от Бойко Борисов правителство. Ето го политическия компромис. Ти как мислиш, може ли това да се случи и при вас?
Много, много поздрави!!

217
На всички приятели от Македония известявам, че тъй като живея във Велико Търново, приемам с огромно удоволствие да помагам на пристигналите в града туристи с информация за туристическите обекти в района, за хотели, за транспортни и други услуги.
Поздрави!

218
Какво става бе братя? Каква е тази наглост на най-високо държавно ниво!

219
Велиу: Груевски ќе заврши како Милошевиќ

http://www.vecer.com.mk/?ItemID=D18485841C0CF941BC4C41847F28F00A

Заканувачко писмо до премиерот Никола Груевски упатил во неделата Фазли Велиу, претседател на едно од Здруженијата на поранешните борци на ОНА, пратеник на ДУИ во Собранието и вујко на лидерот на партијата Али Ахмети

"...- Албанските ученици најпрвин ќе го изучуваат албанскиот јазик, а потоа ќе ги учат и странските јазици, па и твојот јазик..."

"...Иако Груевски вели дека за тоа има поддршка од меѓународниот фактор, треба да знае дека тој фактор може да има влијание надвор од границите на Македонија. Овде фактор сме ние..."


Страници: 1 ... 13 14 [15]