Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - александър

Вкупно време поминато на форумот:
6 денови, 16 часови и 15 минути.
Вкупно пораки:
214 пораки
Вкупно започнати Теми:
11 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 27 пораки (13%)
  12 am
 • 31 пораки (14%)
  1 am
 • 10 пораки (5%)
  2 am
 • 10 пораки (5%)
  3 am
 • 2 пораки (1%)
  4 am
 • 0 пораки (0%)
  5 am
 • 2 пораки (1%)
  6 am
 • 1 пораки (0%)
  7 am
 • 0 пораки (0%)
  8 am
 • 1 пораки (0%)
  9 am
 • 0 пораки (0%)
  10 am
 • 4 пораки (2%)
  11 am
 • 4 пораки (2%)
  12 pm
 • 6 пораки (3%)
  1 pm
 • 8 пораки (4%)
  2 pm
 • 4 пораки (2%)
  3 pm
 • 8 пораки (4%)
  4 pm
 • 5 пораки (2%)
  5 pm
 • 16 пораки (7%)
  6 pm
 • 12 пораки (6%)
  7 pm
 • 17 пораки (8%)
  8 pm
 • 20 пораки (9%)
  9 pm
 • 8 пораки (4%)
  10 pm
 • 18 пораки (8%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Актуелни теми од медиумите
77 пораки од вкупмо 214 пораки на членот (35.98%)
77
Средновековна историја
73 пораки од вкупмо 214 пораки на членот (34.11%)
73
Радио, телевизија
52 пораки од вкупмо 214 пораки на членот (24.30%)
52
Литература, книги, изданија
4 пораки од вкупмо 214 пораки на членот (1.87%)
4
Хумор
2 пораки од вкупмо 214 пораки на членот (0.93%)
2
Возрожденци
1 пораки од вкупмо 214 пораки на членот (0.47%)
1
Предлози
1 пораки од вкупмо 214 пораки на членот (0.47%)
1
Како да дознаам дека има промени во форумот или дека некој ми одговорил?
1 пораки од вкупмо 214 пораки на членот (0.47%)
1
Наука и образование
1 пораки од вкупмо 214 пораки на членот (0.47%)
1
Музика
1 пораки од вкупмо 214 пораки на членот (0.47%)
1

Најпопуларен форум према активност

Радио, телевизија
52 пораки од вкупно 230 пораки на форумот (22.61%)
22.61%
Средновековна историја
73 пораки од вкупно 903 пораки на форумот (8.08%)
8.08%
Како да дознаам дека има промени во форумот или дека некој ми одговорил?
1 пораки од вкупно 13 пораки на форумот (7.69%)
7.69%
Предлози
1 пораки од вкупно 144 пораки на форумот (0.69%)
0.69%
Возрожденци
1 пораки од вкупно 201 пораки на форумот (0.50%)
0.50%
Хумор
2 пораки од вкупно 403 пораки на форумот (0.50%)
0.50%
Литература, книги, изданија
4 пораки од вкупно 811 пораки на форумот (0.49%)
0.49%
Актуелни теми од медиумите
77 пораки од вкупно 15650 пораки на форумот (0.49%)
0.49%
Кино, Филм
1 пораки од вкупно 235 пораки на форумот (0.43%)
0.43%
Музика
1 пораки од вкупно 470 пораки на форумот (0.21%)
0.21%