Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - Kiril

Вкупно време поминато на форумот:
8 часови и 24 минути.
Вкупно пораки:
16 пораки
Вкупно започнати Теми:
7 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 0 пораки (0%)
  12 am
 • 0 пораки (0%)
  1 am
 • 0 пораки (0%)
  2 am
 • 0 пораки (0%)
  3 am
 • 0 пораки (0%)
  4 am
 • 0 пораки (0%)
  5 am
 • 0 пораки (0%)
  6 am
 • 0 пораки (0%)
  7 am
 • 0 пораки (0%)
  8 am
 • 0 пораки (0%)
  9 am
 • 0 пораки (0%)
  10 am
 • 0 пораки (0%)
  11 am
 • 0 пораки (0%)
  12 pm
 • 0 пораки (0%)
  1 pm
 • 0 пораки (0%)
  2 pm
 • 1 пораки (6%)
  3 pm
 • 4 пораки (25%)
  4 pm
 • 1 пораки (6%)
  5 pm
 • 3 пораки (19%)
  6 pm
 • 0 пораки (0%)
  7 pm
 • 2 пораки (13%)
  8 pm
 • 4 пораки (25%)
  9 pm
 • 0 пораки (0%)
  10 pm
 • 1 пораки (6%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Актуелни теми од медиумите
14 пораки од вкупмо 16 пораки на членот (87.50%)
14
Национално-ослободителни борби
1 пораки од вкупмо 16 пораки на членот (6.25%)
1
Забележителни личности и настани
1 пораки од вкупмо 16 пораки на членот (6.25%)
1

Најпопуларен форум према активност

Национално-ослободителни борби
1 пораки од вкупно 88 пораки на форумот (1.14%)
1.14%
Актуелни теми од медиумите
14 пораки од вкупно 16504 пораки на форумот (0.08%)
0.08%
Забележителни личности и настани
1 пораки од вкупно 1858 пораки на форумот (0.05%)
0.05%