Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - disidente

Вкупно време поминато на форумот:
41 денови, 15 часови и 25 минути.
Вкупно пораки:
5398 пораки
Вкупно започнати Теми:
1530 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 112 пораки (2%)
  12 am
 • 609 пораки (11%)
  1 am
 • 355 пораки (7%)
  2 am
 • 105 пораки (2%)
  3 am
 • 24 пораки (0%)
  4 am
 • 3 пораки (0%)
  5 am
 • 3 пораки (0%)
  6 am
 • 0 пораки (0%)
  7 am
 • 0 пораки (0%)
  8 am
 • 1 пораки (0%)
  9 am
 • 238 пораки (4%)
  10 am
 • 459 пораки (9%)
  11 am
 • 528 пораки (10%)
  12 pm
 • 525 пораки (10%)
  1 pm
 • 514 пораки (10%)
  2 pm
 • 411 пораки (8%)
  3 pm
 • 243 пораки (5%)
  4 pm
 • 108 пораки (2%)
  5 pm
 • 246 пораки (5%)
  6 pm
 • 248 пораки (5%)
  7 pm
 • 156 пораки (3%)
  8 pm
 • 160 пораки (3%)
  9 pm
 • 206 пораки (4%)
  10 pm
 • 145 пораки (3%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Актуелни теми од медиумите
3124 пораки од вкупмо 5398 пораки на членот (57.87%)
3124
Забележителни личности и настани
250 пораки од вкупмо 5398 пораки на членот (4.63%)
250
Спорт
214 пораки од вкупмо 5398 пораки на членот (3.96%)
214
Музика
210 пораки од вкупмо 5398 пораки на членот (3.89%)
210
Сликарство, изложби
192 пораки од вкупмо 5398 пораки на членот (3.56%)
192
Вести од културниот живот
181 пораки од вкупмо 5398 пораки на членот (3.35%)
181
Археологија и културно наследство
164 пораки од вкупмо 5398 пораки на членот (3.04%)
164
Театар, опера, балет
150 пораки од вкупмо 5398 пораки на членот (2.78%)
150
Кино, Филм
150 пораки од вкупмо 5398 пораки на членот (2.78%)
150
Литература, книги, изданија
125 пораки од вкупмо 5398 пораки на членот (2.32%)
125

Најпопуларен форум према активност

Театар, опера, балет
150 пораки од вкупно 154 пораки на форумот (97.40%)
97.40%
Архитектура
115 пораки од вкупно 130 пораки на форумот (88.46%)
88.46%
Спорт
214 пораки од вкупно 275 пораки на форумот (77.82%)
77.82%
Археологија и културно наследство
164 пораки од вкупно 222 пораки на форумот (73.87%)
73.87%
Стручна литература
11 пораки од вкупно 15 пораки на форумот (73.33%)
73.33%
Вести од културниот живот
181 пораки од вкупно 263 пораки на форумот (68.82%)
68.82%
Кино, Филм
150 пораки од вкупно 235 пораки на форумот (63.83%)
63.83%
Сликарство, изложби
192 пораки од вкупно 335 пораки на форумот (57.31%)
57.31%
Природните убавини на Македонија и Бугарија
107 пораки од вкупно 193 пораки на форумот (55.44%)
55.44%
Радио, телевизија
110 пораки од вкупно 230 пораки на форумот (47.83%)
47.83%