Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - Деспот Слав

Вкупно време поминато на форумот:
14 часови и 11 минути.
Вкупно пораки:
31 пораки
Вкупно започнати Теми:
3 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 2 пораки (6%)
  12 am
 • 2 пораки (6%)
  1 am
 • 0 пораки (0%)
  2 am
 • 0 пораки (0%)
  3 am
 • 0 пораки (0%)
  4 am
 • 0 пораки (0%)
  5 am
 • 0 пораки (0%)
  6 am
 • 0 пораки (0%)
  7 am
 • 0 пораки (0%)
  8 am
 • 0 пораки (0%)
  9 am
 • 0 пораки (0%)
  10 am
 • 0 пораки (0%)
  11 am
 • 1 пораки (3%)
  12 pm
 • 1 пораки (3%)
  1 pm
 • 0 пораки (0%)
  2 pm
 • 0 пораки (0%)
  3 pm
 • 1 пораки (3%)
  4 pm
 • 0 пораки (0%)
  5 pm
 • 2 пораки (6%)
  6 pm
 • 4 пораки (13%)
  7 pm
 • 7 пораки (23%)
  8 pm
 • 2 пораки (6%)
  9 pm
 • 6 пораки (19%)
  10 pm
 • 3 пораки (10%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Актуелни теми од медиумите
25 пораки од вкупмо 31 пораки на членот (80.65%)
25
Емиграција / Diaspora
4 пораки од вкупмо 31 пораки на членот (12.90%)
4
Документи
2 пораки од вкупмо 31 пораки на членот (6.45%)
2

Најпопуларен форум према активност

Емиграција / Diaspora
4 пораки од вкупно 134 пораки на форумот (2.99%)
2.99%
Документи
2 пораки од вкупно 402 пораки на форумот (0.50%)
0.50%
Актуелни теми од медиумите
25 пораки од вкупно 16356 пораки на форумот (0.15%)
0.15%