Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - Видин

Вкупно време поминато на форумот:
3 часови и 43 минути.
Вкупно пораки:
13 пораки
Вкупно започнати Теми:
2 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 0 пораки (0%)
  12 am
 • 0 пораки (0%)
  1 am
 • 1 пораки (8%)
  2 am
 • 0 пораки (0%)
  3 am
 • 0 пораки (0%)
  4 am
 • 0 пораки (0%)
  5 am
 • 0 пораки (0%)
  6 am
 • 0 пораки (0%)
  7 am
 • 0 пораки (0%)
  8 am
 • 1 пораки (8%)
  9 am
 • 0 пораки (0%)
  10 am
 • 2 пораки (15%)
  11 am
 • 0 пораки (0%)
  12 pm
 • 2 пораки (15%)
  1 pm
 • 0 пораки (0%)
  2 pm
 • 0 пораки (0%)
  3 pm
 • 2 пораки (15%)
  4 pm
 • 0 пораки (0%)
  5 pm
 • 0 пораки (0%)
  6 pm
 • 1 пораки (8%)
  7 pm
 • 1 пораки (8%)
  8 pm
 • 2 пораки (15%)
  9 pm
 • 1 пораки (8%)
  10 pm
 • 0 пораки (0%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Предлози
6 пораки од вкупмо 13 пораки на членот (46.15%)
6
Актуелни теми од медиумите
5 пораки од вкупмо 13 пораки на членот (38.46%)
5
Фолклор
1 пораки од вкупмо 13 пораки на членот (7.69%)
1
Средновековна историја
1 пораки од вкупмо 13 пораки на членот (7.69%)
1

Најпопуларен форум према активност

Предлози
6 пораки од вкупно 144 пораки на форумот (4.17%)
4.17%
Фолклор
1 пораки од вкупно 481 пораки на форумот (0.21%)
0.21%
Средновековна историја
1 пораки од вкупно 903 пораки на форумот (0.11%)
0.11%
Актуелни теми од медиумите
5 пораки од вкупно 16354 пораки на форумот (0.03%)
0.03%