Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - lady

Вкупно време поминато на форумот:
19 часови и 59 минути.
Вкупно пораки:
57 пораки
Вкупно започнати Теми:
6 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 1 пораки (2%)
  12 am
 • 0 пораки (0%)
  1 am
 • 0 пораки (0%)
  2 am
 • 0 пораки (0%)
  3 am
 • 0 пораки (0%)
  4 am
 • 0 пораки (0%)
  5 am
 • 0 пораки (0%)
  6 am
 • 2 пораки (4%)
  7 am
 • 2 пораки (4%)
  8 am
 • 2 пораки (4%)
  9 am
 • 11 пораки (19%)
  10 am
 • 6 пораки (11%)
  11 am
 • 3 пораки (5%)
  12 pm
 • 2 пораки (4%)
  1 pm
 • 0 пораки (0%)
  2 pm
 • 4 пораки (7%)
  3 pm
 • 2 пораки (4%)
  4 pm
 • 2 пораки (4%)
  5 pm
 • 7 пораки (12%)
  6 pm
 • 5 пораки (9%)
  7 pm
 • 1 пораки (2%)
  8 pm
 • 5 пораки (9%)
  9 pm
 • 1 пораки (2%)
  10 pm
 • 1 пораки (2%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Актуелни теми од медиумите
36 пораки од вкупмо 57 пораки на членот (63.16%)
36
Литература, книги, изданија
13 пораки од вкупмо 57 пораки на членот (22.81%)
13
Емиграција / Diaspora
3 пораки од вкупмо 57 пораки на членот (5.26%)
3
Музика
2 пораки од вкупмо 57 пораки на членот (3.51%)
2
Средновековна историја
1 пораки од вкупмо 57 пораки на членот (1.75%)
1
Национално-ослободителни борби
1 пораки од вкупмо 57 пораки на членот (1.75%)
1
Предлози
1 пораки од вкупмо 57 пораки на членот (1.75%)
1

Најпопуларен форум према активност

Емиграција / Diaspora
3 пораки од вкупно 134 пораки на форумот (2.24%)
2.24%
Литература, книги, изданија
13 пораки од вкупно 811 пораки на форумот (1.60%)
1.60%
Национално-ослободителни борби
1 пораки од вкупно 88 пораки на форумот (1.14%)
1.14%
Предлози
1 пораки од вкупно 144 пораки на форумот (0.69%)
0.69%
Музика
2 пораки од вкупно 470 пораки на форумот (0.43%)
0.43%
Актуелни теми од медиумите
36 пораки од вкупно 16580 пораки на форумот (0.22%)
0.22%
Средновековна историја
1 пораки од вкупно 903 пораки на форумот (0.11%)
0.11%