Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - опълченец

Вкупно време поминато на форумот:
159 денови, 6 часови и 39 минути.
Вкупно пораки:
3292 пораки
Вкупно започнати Теми:
20 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 44 пораки (1%)
  12 am
 • 41 пораки (1%)
  1 am
 • 21 пораки (1%)
  2 am
 • 2 пораки (0%)
  3 am
 • 1 пораки (0%)
  4 am
 • 13 пораки (0%)
  5 am
 • 12 пораки (0%)
  6 am
 • 56 пораки (2%)
  7 am
 • 223 пораки (7%)
  8 am
 • 271 пораки (8%)
  9 am
 • 202 пораки (6%)
  10 am
 • 152 пораки (5%)
  11 am
 • 111 пораки (3%)
  12 pm
 • 130 пораки (4%)
  1 pm
 • 138 пораки (4%)
  2 pm
 • 171 пораки (5%)
  3 pm
 • 191 пораки (6%)
  4 pm
 • 172 пораки (5%)
  5 pm
 • 376 пораки (11%)
  6 pm
 • 262 пораки (8%)
  7 pm
 • 267 пораки (8%)
  8 pm
 • 199 пораки (6%)
  9 pm
 • 128 пораки (4%)
  10 pm
 • 109 пораки (3%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Актуелни теми од медиумите
1713 пораки од вкупмо 3292 пораки на членот (52.04%)
1713
Забележителни личности и настани
1443 пораки од вкупмо 3292 пораки на членот (43.83%)
1443
Природните убавини на Македонија и Бугарија
54 пораки од вкупмо 3292 пораки на членот (1.64%)
54
Фолклор
38 пораки од вкупмо 3292 пораки на членот (1.15%)
38
Хумор
10 пораки од вкупмо 3292 пораки на членот (0.30%)
10
Музика
8 пораки од вкупмо 3292 пораки на членот (0.24%)
8
Документи
7 пораки од вкупмо 3292 пораки на членот (0.21%)
7
Спорт
5 пораки од вкупмо 3292 пораки на членот (0.15%)
5
Национално-ослободителни борби
5 пораки од вкупмо 3292 пораки на членот (0.15%)
5
Галерия "Македония"
3 пораки од вкупмо 3292 пораки на членот (0.09%)
3

Најпопуларен форум према активност

Забележителни личности и настани
1443 пораки од вкупно 1858 пораки на форумот (77.66%)
77.66%
Природните убавини на Македонија и Бугарија
54 пораки од вкупно 193 пораки на форумот (27.98%)
27.98%
Актуелни теми од медиумите
1713 пораки од вкупно 16578 пораки на форумот (10.33%)
10.33%
Фолклор
38 пораки од вкупно 481 пораки на форумот (7.90%)
7.90%
Како да дознаам дека има промени во форумот или дека некој ми одговорил?
1 пораки од вкупно 13 пораки на форумот (7.69%)
7.69%
Национално-ослободителни борби
5 пораки од вкупно 88 пораки на форумот (5.68%)
5.68%
Галерия "Македония"
3 пораки од вкупно 106 пораки на форумот (2.83%)
2.83%
Хумор
10 пораки од вкупно 403 пораки на форумот (2.48%)
2.48%
Спорт
5 пораки од вкупно 275 пораки на форумот (1.82%)
1.82%
Документи
7 пораки од вкупно 402 пораки на форумот (1.74%)
1.74%