Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - valli

Вкупно време поминато на форумот:
5 денови, 7 часови и 36 минути.
Вкупно пораки:
225 пораки
Вкупно започнати Теми:
27 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 14 пораки (6%)
  12 am
 • 7 пораки (3%)
  1 am
 • 1 пораки (0%)
  2 am
 • 0 пораки (0%)
  3 am
 • 0 пораки (0%)
  4 am
 • 0 пораки (0%)
  5 am
 • 0 пораки (0%)
  6 am
 • 0 пораки (0%)
  7 am
 • 1 пораки (0%)
  8 am
 • 3 пораки (1%)
  9 am
 • 3 пораки (1%)
  10 am
 • 11 пораки (5%)
  11 am
 • 10 пораки (4%)
  12 pm
 • 10 пораки (4%)
  1 pm
 • 18 пораки (8%)
  2 pm
 • 12 пораки (5%)
  3 pm
 • 17 пораки (8%)
  4 pm
 • 18 пораки (8%)
  5 pm
 • 21 пораки (9%)
  6 pm
 • 8 пораки (4%)
  7 pm
 • 7 пораки (3%)
  8 pm
 • 19 пораки (8%)
  9 pm
 • 24 пораки (11%)
  10 pm
 • 21 пораки (9%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Актуелни теми од медиумите
177 пораки од вкупмо 225 пораки на членот (78.67%)
177
Наука и образование
26 пораки од вкупмо 225 пораки на членот (11.56%)
26
Документи
5 пораки од вкупмо 225 пораки на членот (2.22%)
5
Радио, телевизија
5 пораки од вкупмо 225 пораки на членот (2.22%)
5
Национално-ослободителни борби
3 пораки од вкупмо 225 пораки на членот (1.33%)
3
Предлози
2 пораки од вкупмо 225 пораки на членот (0.89%)
2
Литература, книги, изданија
2 пораки од вкупмо 225 пораки на членот (0.89%)
2
Кино, Филм
2 пораки од вкупмо 225 пораки на членот (0.89%)
2
Забележителни личности и настани
2 пораки од вкупмо 225 пораки на членот (0.89%)
2
Средновековна историја
1 пораки од вкупмо 225 пораки на членот (0.44%)
1

Најпопуларен форум према активност

Национално-ослободителни борби
3 пораки од вкупно 88 пораки на форумот (3.41%)
3.41%
Радио, телевизија
5 пораки од вкупно 230 пораки на форумот (2.17%)
2.17%
Предлози
2 пораки од вкупно 144 пораки на форумот (1.39%)
1.39%
Документи
5 пораки од вкупно 401 пораки на форумот (1.25%)
1.25%
Наука и образование
26 пораки од вкупно 2125 пораки на форумот (1.22%)
1.22%
Актуелни теми од медиумите
177 пораки од вкупно 15787 пораки на форумот (1.12%)
1.12%
Кино, Филм
2 пораки од вкупно 235 пораки на форумот (0.85%)
0.85%
Литература, книги, изданија
2 пораки од вкупно 811 пораки на форумот (0.25%)
0.25%
Средновековна историја
1 пораки од вкупно 903 пораки на форумот (0.11%)
0.11%
Забележителни личности и настани
2 пораки од вкупно 1854 пораки на форумот (0.11%)
0.11%