Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - TheFlyingDutch

Вкупно време поминато на форумот:
6 часови и 46 минути.
Вкупно пораки:
15 пораки
Вкупно започнати Теми:
4 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 3 пораки (20%)
  12 am
 • 1 пораки (7%)
  1 am
 • 1 пораки (7%)
  2 am
 • 0 пораки (0%)
  3 am
 • 0 пораки (0%)
  4 am
 • 0 пораки (0%)
  5 am
 • 0 пораки (0%)
  6 am
 • 0 пораки (0%)
  7 am
 • 0 пораки (0%)
  8 am
 • 0 пораки (0%)
  9 am
 • 0 пораки (0%)
  10 am
 • 0 пораки (0%)
  11 am
 • 1 пораки (7%)
  12 pm
 • 0 пораки (0%)
  1 pm
 • 2 пораки (13%)
  2 pm
 • 1 пораки (7%)
  3 pm
 • 4 пораки (27%)
  4 pm
 • 0 пораки (0%)
  5 pm
 • 0 пораки (0%)
  6 pm
 • 0 пораки (0%)
  7 pm
 • 0 пораки (0%)
  8 pm
 • 0 пораки (0%)
  9 pm
 • 1 пораки (7%)
  10 pm
 • 1 пораки (7%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Музика
3 пораки од вкупмо 15 пораки на членот (20.00%)
3
Забележителни личности и настани
3 пораки од вкупмо 15 пораки на членот (20.00%)
3
Актуелни теми од медиумите
2 пораки од вкупмо 15 пораки на членот (13.33%)
2
Радио, телевизија
2 пораки од вкупмо 15 пораки на членот (13.33%)
2
Литература, книги, изданија
1 пораки од вкупмо 15 пораки на членот (6.67%)
1
Фолклор
1 пораки од вкупмо 15 пораки на членот (6.67%)
1
Средновековна историја
1 пораки од вкупмо 15 пораки на членот (6.67%)
1
Предлози
1 пораки од вкупмо 15 пораки на членот (6.67%)
1
Спорт
1 пораки од вкупмо 15 пораки на членот (6.67%)
1

Најпопуларен форум према активност

Радио, телевизија
2 пораки од вкупно 230 пораки на форумот (0.87%)
0.87%
Предлози
1 пораки од вкупно 144 пораки на форумот (0.69%)
0.69%
Музика
3 пораки од вкупно 470 пораки на форумот (0.64%)
0.64%
Спорт
1 пораки од вкупно 275 пораки на форумот (0.36%)
0.36%
Фолклор
1 пораки од вкупно 481 пораки на форумот (0.21%)
0.21%
Забележителни личности и настани
3 пораки од вкупно 1854 пораки на форумот (0.16%)
0.16%
Литература, книги, изданија
1 пораки од вкупно 811 пораки на форумот (0.12%)
0.12%
Средновековна историја
1 пораки од вкупно 903 пораки на форумот (0.11%)
0.11%
Актуелни теми од медиумите
2 пораки од вкупно 15761 пораки на форумот (0.01%)
0.01%